Σκληραίνει τη στάση του….

Αλλαγή πλεύσης φαίνεται ότι έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Αργύρης Πανταζόπουλος, σ’ ότι αφορά στην πολιτική που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος των εκλογών απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους.


Για πρώτη φορά είδαμε τον κ. Πανταζόπουλο, κατά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, να επιτίθεται κατά κύριο λόγο στη σημερινή διοίκηση Γκυρίνη, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ την χαρακτήρισε κατώτερη των περιστάσεων.

[Best_Wordpress_Gallery id=”92″ gal_title=”ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ”]

Όπως βέβαια σκληραίνει τη στάση του και κατά του κ. Ναλμπάντη, τον οποίο και επίσης κατηγόρησε για ανεπάρκεια, δεδομένου του ότι όπως είπε τα τελευταία 17 χρόνια εμπλέκεται με τα κοινά, σε νευραλγικές θέσεις, επομένως έχει και αυτό μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Δήμος, αλλά και κατά του κ. Χαλκίδη, για τον οποίο και είπε ότι έχει εμμονή με την εξουσία.


Είναι λοιπόν η πρώτη φορά που βλέπουμε τον κ. Παντζόπουλου να γίνεται τόσο επιθετικός, δείγμα του ότι, τις επόμενες ημέρες και από τη στιγμή που και ο πιο μετριοπαθής υποψήφιος, μέχρι τώρα τουλάχιστον, σκληραίνει τη στάση του, θα έχουμε κλιμάκωση των πολιτικών αντιπαραθέσεων….

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *