Σε αποχή από εξιτήρια και ραντεβού προχωρούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας

Σε αποχή από τα δευτερογενή μη επείγοντα περιστατικά, όπως εξιτήρια και επανεξετάσεις – ραντεβού, προχωρούν από την Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας, στο πλαίσιο της πανελλήνιας κινητοποίησης της ΠΟΠΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος», καθ’ όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης, θα εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα περιστατικά και αιμοκαθαρώμενοι, ενώ το ποσοστό της ασφαλείας στη βάρδια θα είναι στο 100%.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια του προβλήματος των δευτερογενών περιστατικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ανακοινώνουμε τα εξής:

Το σωματείο μας συμμετέχει στην κινητοποίηση που εξήγγειλε η ΠΟΠΕΚΑΒ. Από την 29-06-2020 έως την 15-07-2020 θα γίνει αποχή από τα εξιτήρια και επανεξετάσεις – ραντεβού των νοσοκομείων. Καθ όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης τα ποσοστό ασφαλείας θα είναι το 100% της βάρδιας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά καθώς και οι αιμοκαθαρώμενοι πολίτες από και προς τα νοσοκομεία.

  • ΤΕΛΟΣ οι εντολές σε ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ για αλλότρια καθήκοντα και ανάγκες άλλων οργανισμών του δημοσίου όπως τα εξιτήρια και οι επανεξετάσεις.
  • ΤΕΛΟΣ οι εντολές σε ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ για εργαστηριακές εξετάσεις σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.
  • ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ της δαπάνης για την αγορά ατομικών μέσων προστασίας (Δαπάνη στολής).

Ο Πρόεδρος Παπαστεργιόπουλος Φ.
Ο Γραμματέας Παπαναστασίου Α.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *