«Σάρωσε» τις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου της Αλεξάνδρειας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Επίσκεψη στο Δημαρχείο και στο σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου της Αλεξάνδρειας με άμεσο αποτύπωμα στην καθημερινότητα των δημοτών με σκοπό να ακούσει προβλήματα και μετέπειτα να τα αναδείξει στα αρμόδια κέντρα αποφάσεων, πραγματοποίησε σήμερα (23 Μαΐου) ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο Βουλευτής Ημαθίας επισκέφθηκε διαδοχικά το Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Κ.Ε.Π., τη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ., τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (Ο.Π.Α.Κ.Ο.Μ.) του Δήμου Αλεξάνδρειας, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου με Παράρτημα Ρομά καθώς και την Κεντρική δομή του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού (όπου στεγάζονται το Τμήμα Πρόνοιας καθώς και το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο).

Στις ιδιαίτερα εποικοδομητικές συζητήσεις του τόσο με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κ.κ. Στέφανο Δριστά και Σωτήρη Τζιλόπουλο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. κ. Σωτήρη Τόκα, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Ο.Μ. κ. Απόστολο Ρεσινιώτη καθώς και με το στελεχιακό δυναμικό και υπαλληλικό προσωπικό των δημοτικών υπηρεσιών  ο κ. Τσαβδαρίδης ενημερώθηκε αναλυτικά για το εύρος των υφιστάμενων δράσεων, τους μελλοντικούς σχεδιασμούς, τα καθημερινά εμπόδια όπως και τις εξειδικευμένες ανάγκες των υπηρεσιών προκειμένου αφενός να προσφέρουν ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες στον δημότη αφετέρου να μεγιστοποιούν το θετικό πρόσημο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου της Αλεξάνδρειας.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε από τους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς παράγοντες να του δώσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα όλα τα απαραίτητα κατά την κρίση τους υπομνήματα και προτάσεις, προκειμένου ο ίδιος άμεσα να τα μεταφέρει στους αρμόδιους Υπουργούς ζητώντας λύσεις.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *