Πρωτοποριακή και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινοβραδινή εκδήλωση του συνδυασμού του «Αξίζουμε Καλύτερα» του Κώστα Ναλμπάντη, για τους νέους και νέες του Δήμου (ΦΩΤΟ)

[Best_Wordpress_Gallery id=”131″ gal_title=”ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑ”]

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποίησε χθες το βράδυ 3 Μαΐου ο συνδυασμός «Αξίζουμε Καλύτερα» του Υποψήφιου Δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη,  με τίτλο «ΨΗΦΙΖΩ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ».

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους νέους και τις νέες από 17 ετών και πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του κ. Ναλμπάντη στη Βετσοπούλου, με στόχο να δοθεί το ερέθισμα στους νέους και τις νέες και ειδικότερα σ’ όσους θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, να ενεργοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν, γνωρίζοντας τα κριτήρια που  με τα οποία θα ψηφίσουν.

[Best_Wordpress_Gallery id=”132″ gal_title=”ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ”]

Στη συζήτηση κεντρικοί ομιλητές, πέρα του κ. Κώστα Ναλμάντη ήταν ο Αντιδήμαρχος Τρικάλων Θεσσαλίας κ. Τάσος Κατσιάνης ο οποίος ήταν και αυτός που ανέλαβε τη δημιουργία και λειτουργία του  θεματικού πάρκου ¨Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ¨ και όχι μόνον και που εργάζεται στον τομέα της διπλωματίας των πόλεων και είναι αντιπρόεδρος του δικτύου πόλεων της Ευρώπης καθώς επίσης και η επικοινωνιολόγος κ. Ρόζα Εδιαρογλου.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολούθησε μια εξίσου ενδιαφέρουσα διαδιακασία, όπου οι νέοι και οι νέες είχαν την ευκαιρία μέσο της χαλαρότητας της κουβέντας να θέσουν διάφορες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και πολλών άλλων που αφορούν στην επικαιρότητα των ημερών.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *