Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, 30 Αυγούστου έως και 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

Την απαγόρευση κυκλοφορίας πάσης φύσεως οχημάτων την 30, 31 Αυγούστου και 01 Σεπτεμβρίου 2019 κατά τις ώρες 21:00΄ έως 01:00΄ ώρα της επομένης, ως εξής:

Α. στην Ε.Ο Βέροιας – Κυψέλης (οδό Κεντρικής), από τη συμβολή της με την οδό Σωτήρη Περτσιούνη (πρώην Κέννεντυ, στροφή για Νεόκαστρο) έως τη συμβολή της με την οδό Τσιπροπούλου.

Β. στην οδό Βασιλίσσης Αμαλίας, από τη συμβολή της με την οδό Βασιλέως Παύλου έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής.

Γ. στην οδό Βασιλέως Παύλου, από τη συμβολή της με την οδό Βασιλίσσης Αμαλίας έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής.

Άρθρο 2ο

Α. Η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης ως διοργανώτρια αρχή, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας στις αναγκαίες διασταυρώσεις και θα τοποθετήσει την εγκεκριμένη σήμανση για τη διακοπή και εκτροπή της κυκλοφορίας, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλεξάνδρειας. Η ανωτέρω εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται από τη δημοτική αρχή και θα απομακρύνεται καθημερινά, μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Β. Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτηρίων οδών (Κεντρικής – Σωτήρη Περτσιούνη – Τσιπροπούλου και Επαρχιακή Οδό Βέροιας – Κυψέλης).

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *