Πραγματοποιήθηκε χθες η έναρξη του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε χθες στον ιδιαίτερο χώρο του Εκκοκκιστηρίου Ιδεών στην Βέροια η έναρξη του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας.

Οι θεατές από όλη την ευρύτερη περιοχή τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα γέμισαν από νωρίς τις προβλεπόμενες θέσεις και απέδειξαν πως ο πολιτισμός μπορεί να ανθίσει και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η 1η ημέρα του θεσμού περιλάμβανε μια ειδική προβολή της ταινίας μικρού μήκους NIMIC του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και 18 ταινίες από όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της θεματικής του φεστιβάλ “Focus On Women” και τιμώντας τα 100 χρόνια από την γέννηση και 25 χρόνια από το θάνατο της, προβλήθηκε αφιέρωμα στην μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό και πολιτικό Μελίνα Μερκούρη.

Στην διάρκεια της βραδιάς δόθηκαν αναμνηστικά στους συντελεστές 4 ταινιών που παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ.

Σήμερα 2η ημέρα του φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει 19 ταινίες μικρού μήκους, 10 εκ των οποίων ανήκουν στην θεματική “Focus On Women”  στην οποία θα προβληθεί και το βίντεο αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη.

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έναρξη Προβολών 21:00

Προσέλευση κοινού 20:30


Προκράτηση θέσεων

1. Στείλτε μας email στο kinimatodrasis@gmail.com με θέμα ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ καθώς και τα στοιχεία σας (Όνομα – Επώνυμο – Τηλέφωνο ) και την ημερομηνία για την οποία θέλετε να κάνετε κράτηση

2. Τηλεφωνήστε μας στο 6972440721.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.