Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια, η 17η λαμπαδηδρομία εθελοντικής αιμοδοσίας από το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας και εθελοντές αιμοδότες (Φώτο)

[Best_Wordpress_Gallery id=”1314″ gal_title=”ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2019″]

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή εθελοντών και με κεντρικό σύνθημα: «Δίνω Αίμα, Δίνω Ζωή», πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αλεξάνδρεια η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» έγινε μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας.

Τη φλόγα παρέδωσε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας κ. Χάρη Χατζημιχαήλ, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Ζώτος Θεολόγος.

Αμέσως μετά οι εθελοντές με αναμμένες της δάδες διέσχισαν συμβολικά κεντρικό δρόμο της πόλης, για να επιστρέψουν και πάλι μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο, ώστε να ολοκληρωθεί η τελετή, με ομιλίες αλλά και απονομή αναμνηστικών.

Κατά τις σύντομες ομιλίες όλοι οι ομιλητές, τόνισαν ότι στόχος της συγκεκριμένης δράσης, αλλά και κάθε άλλης ανάλογης δράσης, η διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η ευαισθητοποίηση και προτροπή του κόσμου να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το συνάνθρωπο και τόνισαν την αναγκαιότητα ο εθελοντισμός να γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας και στη χώρα μας.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο νυν Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού κ. Χ. Χατζημιχαήλ, ο πρώην Πρόεδρος κ. Κ. Στεφανάκης, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Θ. Ζώτος, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας κ. Σ. Κοτσιφτόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρείας κ. Σ. Δριστάς και η γυναικολόγος κ. Σταμκοπούλου.

You may also like...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *