Πολλές και αξιόλογες υποψηφιότητες…

[Best_Wordpress_Gallery id=”101″ gal_title=”Ναλμπάντης υποψηφιοι”]

Στο φρεσκάδα των νέων προσώπων, δείχνει πως έχει εστιάσει την προσοχή του για να σχηματίσει το ψηφοδέλτιο του ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Ναλμπάντης.


Όλο αυτό το διάστημα είδαμε τον κ. Ναλμπάντη να ανακοινώνει πολλά νέα πρόσωπα, τα οποία ωστόσο είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία, τόσο για την επαγγελματική τους πορεία, όσο και γενικά απ’ όλη τους την παρουσία.


Κάποιες από αυτές που ξεχωρίζουν είναι αυτή της Σοφίας Κολοθά, στην οποία και αναφερθήκαμε στο προηγούμενο φύλλο, είναι η κ. Φωτεινή Τσιαμτσίδου που εργάζεται στο ακτινολογικό ιατρείο του κ. Κυρόπουλου ως βοηθός του και θεωρείται από τις πλέον δημοφιλής υποψηφιότητες, η κ. Ιουλία Ζωντανού ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού και με μια ζηλευτή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου όλα αυτά τα χρόνια, όπως βέβαια και οι άντρες νέοι υποψήφιοι όπως ο στρατιωτικός κ. Μάνος Παπαδόπουλος, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό όλων των διοικήσεων της ΑΕ Καψόχωρας αλλά και του πολιτιστικού συλλόγου, επίσης της Καψόχωρας.


Για να πετύχουν, όμως οι νέοι υποψήφιοι χρειάζεται και η εμπειρία των παλιών δοκιμασμένων, που έχει εντάξει στο ψηφοδέλτιο του, ο κ. Ναλμπάντης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του στενού συνεργάτη και φίλου του κ. Ναλμπάντη και επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Κιρκιλιανίδη από τα Τρίκαλα, ο οποίος με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια και σαν διοίκηση και σαν αντιπολίτευση, έχει αποδείξει ότι τιμά με τον καλύτερο τρόπο την εκλογή του, όπως και την υποψηφιότητα της κ. Καρανικολοπούλου, της πολύ δυναμικής ασφαλίστριας και συγχρόνως έμπειρης πολιτικού.

[Best_Wordpress_Gallery id=”105″ gal_title=”ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ”]


Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και την ένταξη της χοροδιδασκάλου, κ. Όλγας Καστανά στο ψηφοδέλτιο του κ. Ναμπάντη, της οποίας η δυναμική είναι αποδεδειγμένη.
Τέλος θα ήταν μέγα ατόπημα από μεριάς μας να μην αναφερθούμε και στην υποψηφιότητα της πρώην Αντιδημάρχου επί θητείας Μπάμπη Γκιόνογλου, κ. Μαρίας Βουλγαροπούλου, η οποία είναι από τα πλέον πετυχημένα και δημοφιλή πολιτικά πρόσωπα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *