Ποιοι αριθμοί κερδίζουν τα δώρα από τη Λευκή Νύχτα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας!

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη  ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Αλεξάνδρεια την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το κέντρο της πόλης, για να επωφεληθεί από τις προσφορές των καταστημάτων που παρέμειναν ανοιχτά έως τις 10:30 και υποδέχτηκαν το καταναλωτικό κοινό με χαμόγελα και προσφορές .

Η πρώτη πιλοτική ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη μιας και πέρασαν από το σπιτάκι του Εμπορικού Συλλόγου που είχε στηθεί μπροστά στην παλιά ΔΟΥ,  περισσότερα από 500 άτομα τα οποία συμμετείχαν στην κλήρωση των πλούσιων δώρων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αλεξάνδρειας και κυρίως την ΚΕΔΑ και τον πρόεδρό της ΣΤΑΥΡΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ για τη βοήθεια και την αμέριστη υποστήριξη που προσέφερε  καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προώθηση και διαφήμιση αυτής της εκδήλωσης.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στους καταναλωτές μας που  στηρίζουν την αγοράς μας καθώς και στους καταστηματάρχες και στο προσωπικό τους, που αγκάλιασαν αυτήν την ωραία γιορτή, κράτησαν τα καταστήματα τους ανοιχτά και εργάστηκαν μέχρι αργά το βράδυ. Τους υποσχόμαστε πως τους επόμενους μήνες θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια τους να δυναμώσουμε το Σύλλογο με περισσότερα εγγεγραμμένα Μέλη και πιο δυνατές εκδηλώσεις με σκοπό να τονώσουμε την αγορά μας και το τόπο μας.

Κλείνοντας, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι οι τυχεροί λαχνοί οι οποίοι κερδίζουν τα παρακάτω δώρα είναι οι εξής :

  1. Ο λαχνός 1610 κερδίζει το ταξίδι των 2 ατόμων
  2. Ο λαχνός   501 κερδίζει την τηλεόραση 32 ιντσών
  3. Ο λαχνός 3364 κερδίζει τη μηχανή espresso
  4. Ο λαχνός 1057 κερδίζει την κουζινομηχανή
  5. Ο λαχνός 2826 κερδίζει τη φριτέζα αέρος / Airfryer

Παρακαλούνται οι κάτοχοι των παραπάνω λαχνών να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του Εμπορικού Συλλόγου (2333025746), για την παραλαβή των δώρων τους.

                                                                                                                                    ΤΟ Δ.Σ.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *