Περιοδεία σε χωριά της Δ.Ε. Πλατέος, πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Ιακωβίδη

Περιοδεία στα χωριά Κλειδί, Πλάτανο και Τρίκαλα, της Δημοτικής  Ενότητας Πλατέος του δήμου Αλεξάνδρειας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Μάρτη κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Ιακωβίδη.

Mαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ευάγγελο Δόμανο και τους δημοτικούς συμβούλους Διονύση Γερόπουλο, Χρήστο Γαλατσίδα, Χαράλαμπο Μερτζανίδη, Βασίλη Μερτζανίδη, Αμυγδαλιά Κυροπούλου και Ιωάννη Ιακωβίδη.

Επισκέφτηκαν καταστήματα των χωριών και αναπτύχθηκαν συζητήσεις με τους κατοίκους πάνω στα τοπικά προβλήματα και γενικότερα σε θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της περιοχής. Ιδιαίτερη μνεία έκαναν στα ζητήματα εργασίας και των μισθών, την ανεργία, τις συντάξεις αλλά και την εγκατάλειψη, από το Δήμο, των περιοχών.

Κάλεσαν τον κόσμο να ενισχύσει με την ψήφο τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, στον δήμο της Αλεξάνδρειας και την Περιφέρεια,  καθώς επίσης και το ΚΚΕ, σε «Ευρωεκλογές» και «Εθνικές» εκλογές, ως την μόνη και σταθερή δύναμη που παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα με τίμιους υποψήφιους και αγωνιστές.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *