«ΠΑΣΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»… Μια ανάμνηση παλιά…
Φωτογραφία αρχείου, αλλά επίκαιρη όσο καμία άλλη…. Ναι αγαπητοί αναγνώστες μπορεί η παραπάνω φωτογραφία να είναι από το 2015 ωστόσο, σήμερα και για όσους παρακολουθούν την τοπική επικαιρότητα, θα συμφωνήσουν μαζί μας, ότι ίσως είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, δεδομένων των όσων «ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ προδοσιών» ακούσαμε να λαμβάνουν χώρα, στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, από τους ίδιους τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξάνδρεια.
Οι πάλε ποτέ «σύντροφοι» κατά την προεκλογική περίοδο του 2015, όλοι μαζί ενωμένοι φωτογραφίζονται σε μια εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στην Αλεξάνδρεια.
Σήμερα ωστόσο, από τους εικονιζόμενους αν κάναμε μια «θεωρητική» προσπάθεια να τους φωτογραφίσουμε όλους μαζί πολύ φοβάμαι πως σε μια και μόνο φωτογραφία δεν θα έμπαιναν παραπάνω από τρεις ή τέσσερις στην καλύτερη των περιπτώσεων, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών που βρίσκονται στη φώτο κάθε άλλο παρά ενωμένοι είναι σήμερα… Τουλάχιστον πολιτικά…..