Παρών σε πλήθος εκδηλώσεων της Αλεξάνδρειας ο Τάσος Μπαρτζώκας!

Από τον Παλαιό Πρόδρομο ξεκίνησε την περιοδεία του στην Αλεξάνδρεια ο Τάσος Μπαρτζώκας, καθώς βρέθηκε με συμπολίτες της τοπικής Κοινότητας. Βρισκόμενος σε όλο και πιο  συχνή επαφή μαζί τους, ο Βουλευτής έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται αποτελεσματικά λύσεις για τα προβλήματα και τα ζητήματα που του θέτουν.

Επόμενος σταθμός υπήρξε η διοργάνωση της «Ποδηλατοβόλτας» του Α.Σ Ατλαντίδα στην Αλεξάνδρεια, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ποδηλάτου και Περιβάλλοντος. Στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας ο Βουλευτής χαιρέτισε την ωραία πρωτοβουλία και συνομίλησε με τους ιθύνοντες, συγχαίροντας τους για την άψογη εκδήλωση.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφτηκε και την έκθεση φωτογραφίας, χαλκογραφίας, πυρογραφίας και ξύλινων φυσικών γλυπτών του λαογράφου Γεωργίου Ντελιόπουλου, η οποία είναι ανοικτή για το κοινό στο Φουαγιέ του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας. Εκεί συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον αυτοδίδακτο καλλιτέχνη, μεταφέροντας του τον θαυμασμό του για τα δημιουργήματα και την ευαισθησία του.

Η περιοδεία έκλεισε με την παρακολούθηση του ετήσιου τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου «Αντώνης Μπεσυρόπουλος», όπου συμμετείχαν 40 και πλέον ακαδημίες, μεταξύ αυτών και οι «Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας». Ο Τάσος Μπαρτζώκας έδωσε βραβείο σε μια εκ των παιδικών ομάδων και θαύμασε τη μαχητικότητα των ερασιτεχνών του ποδοσφαίρου.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *