Πανταζόπουλος: “δεν υπάρχει καμία συμφωνία συναλλαγής με κανέναν”

Άμεση ήταν η απάντηση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Αργύρη Πανταζόπουλου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook αργά το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου, σχετικά με τα όσα ανέφερε για τον ίδιο ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης στην προεκλογική του ομιλία. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μέ πληροφόρησαν ότι άλλος υποψήφιος, μέχρι σήμερα, για το Δήμο Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε σ’ εμένα για μια ακόμη φορά με ψέματα και υπονόησε ότι υπάρχει δήθεν κάποιου είδους συμφωνία για μετά τις εκλογές. Επειδή όπως γνωρίζουν όλοι είμαι απολύτως έντιμος και καθαρός ξεκαθαρίζω το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καμία συμφωνία συναλλαγής με κανέναν. Θα εκλεγώ Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και μετά τις εκλογές θα προσκαλέσω σε συνεργασία και συνεννόηση όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό του τόπου και όχι για τον εαυτό τους και για να ξαναπιάσουν καρέκλες.

Πάντως με το παρελθόν που έχει καταδικασθεί οριστικά και όσους επιχειρούν μάταια να το επαναφέρουν αδυνατώ να συνεργασθώ.

Γιατί έμαθα να μην ασχολούμαι με τους άλλους με ψέματα, εκπροσωπώ το καινούργιο και το άφθαρτο στηριζόμενος στις δικές μου δυνάμεις και ξεκίνησα για να προσφέρω στον τόπο μου και όχι για να προσφέρει ο τόπος μου σ’ εμένα!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *