Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και επί σειρά στέλεχος της ΓΣΕΕ Γιάννης Μανώλης.

Ο Γιάννης Μανώλης γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησε μια κόρη και έναν γιό.

Το 2004 εκλέγεται πρώτος βουλευτής στο νομό Αργολίδας με τη ΝΔ ενώ το 2007 επανεκλέγεται στον ίδιο νομό.

Από το 1998 έως το 2004 είχε διατελέσει γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ ενώ στο ίδιο διάστημα ήταν μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Από το 1995 – 1997 ήταν αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Ειρήνης.

Συλλυπητήρια από ΓΣΕΕ
Τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην γενικού γραμματέα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) Γιάννη Μανώλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, εκφράζει η Συνομοσπονδία.

Ο Γιάννης Μανώλης με έντονη συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών, διατέλεσε γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ από τον Μάρτιο του 1998 έως και τον Μάρτιο του 2004. «Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, αφήνοντας το δικό του στίγμα στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων» επισημαίνει η ΓΣΕΕ, η οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΝΔ: Εκφράζουμε τη θλίψη
«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», προσθέτει η Πειραιώς.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *