Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης συναντήθηκε με τον νεοσύστατο Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων Πυροπροστασίας Δασών Ελλάδας (ΕΛ.ΠΥ.ΔΑ.)

[Best_Wordpress_Gallery id=”1316″ gal_title=”ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ”]

Η πυροπροστασία των δασών είναι βασική πτυχή της περιβαλλοντικής πολιτικής της ΝΔ.

Η αποτελεσματική προστασία των δασικών μας πόρων, η θωράκιση της δημόσιας περιουσίας, η διαφύλαξη της βιοποικιλότητας, του φυσικού κάλλους και της ποιότητας ζωής, περνάει μέσα και από την πυροπροστασία.

Η σύγχρονη και αποτελεσματική λειτουργία της και ο σεβασμός στους εργαζόμενούς της, που με περίσσευμα καρδιάς και ψυχής αποτελούν χειμώνες και καλοκαίρια το πρώτο «όπλο» πρόληψης αλλά και το πρώτο ανάχωμα απέναντι στις δασικές πυρκαγιές, είναι άξονες της πολιτικής μας.Αυτά υπογράμμισα στη σημερινή συνάντησή μου με τον νεοσύστατο Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων Πυροπροστασίας Δασών Ελλάδας, (ΕΛ.ΠΥ.ΔΑ.) στο πολιτικό μου γραφείο.
Διαβεβαίωσα δε την Γραμματέα του Πανελλήνιου Συλλόγου κα. Κάτια Τρύφων, τον Πρόεδρο του παραρτήματος Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Ντόντο και τον Αντιπρόεδρο του συγκεκριμένου παραρτήματος κ. Θωμά Κοντόπουλο, ότι θα προωθώ αμέσως στα κέντρα των αποφάσεων τα δίκαια αιτήματά τους και θα στηρίζω κάθε πρόταση, ενέργεια και αίτημά τους που στοχεύει στην βελτίωση της πυροπροστασίας των δασών στη χώρα μας.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.