Ούτε η βροχή κατάφερε να σταματήσει το πλήθος κόσμου που έσπευσε στην Κεντρική Ομιλία του Κώστα Ναλμπάντη

[Best_Wordpress_Gallery id=”411″ gal_title=”ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ2″]

Ούτε η βροχή κατάφερε να σταματήσει τον κόσμο που έσπευσε να δηλώσει τη στήριξη του στην Κεντρική Ομιλία του Κώστα Ναλμπάντη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο μπροστά από το εκλογικό του κέντρο.

Ο κόσμος αψηφώντας το κρύο που έπεσε μετά τη δυνατή νεροποντή δήλωσε το δυναμικό παρόν στην κεντρική ομιλία του συνδυασμού «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ», στέλνοντας το δικό του μήνυμα νίκης.

Από τη μεριά του ο Κώστας Ναλμπάντης εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, τον ευχαρίστησε τόσο για τη σημερινή του παρουσία, όσο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στην αναμέτρηση της 26ης Μαΐου και στη συνέχεια με έντονο ύφος τόνισε ότι αυτός και η παράταξη «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» θα είναι οι νικητές στην εκλογική μάχη στις 2 Ιουνίου.

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού του και παράλληλα δεσμεύτηκε για την υλοποίηση τους.

Τέλος κάλεσε τον κόσμο του Δήμου Αλεξάνδρειας, την Κυριακή, να αφήσει στην άκρη τις κομματικές του ταυτότητες και να ψηφίσει αυτόν που θεωρεί καταλληλότερο για το καλό του τόπου.

You may also like...

2 Responses

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Η Αλεξάνδρεια έβγαλε Δήμαρχο

  2. Ο/Η maradonas λέει:

    min ipotimate tin alepou ton edranon…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *