Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Ορίστηκαν από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, ο 6 νέοι Αντιδήμαρχοι, που θα αναλάβουν καθήκοντα από τις 7 Σεπτεμβρίου και για έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου του 2022.

Η νέα σύνθεση του Δήμου Αλεξάνδρειας περιλαμβάνει πέντε έμμισθους και έναν άμισθο Αντιδήμαρχο, από τους όποιούς οι τέσσερεις Σύμβουλοι είναι από την παράταξη “Ώρα Ευθύνης” και οι δύο Σύμβουλοι από την παράταξη “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας”.

Οι αρμοδιότητες καθώς και οι Δημοτικές Ενότητες στις οποίες οι νέοι Αντιδήμαρχοι θα είναι υπεύθυνοι είναι:

  1. Στέφανος Δελιόπουλος. Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και αντιδήμαρχος με ευθύνη στις Δημοτικές Ενότητες Αλεξάνδρειας και Αντιγονιδών. Επιπλέον είναι και αναπληρωτής του Δημάρχου.
  2. Νίκος Σαρακατσιάνος. Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Δόμησης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και αντιδήμαρχος με ευθύνη στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης.
  3. Στέφανος Δριστάς. Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ και υπεύθυνος για το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού.
  4. Σάκης Παντόπουλος. Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Παιδείας και αντιδήμαρχος με ευθύνη στη Δημοτική Ενότητα Πλατέος.
  5. Σάκης Κούγκας. Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολεοδομία και Καθαριότητας, στα θέματα Πολιτικής Προστασίας, Κτηματολογίου και Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου.
  6. Ιερεμίας Κιοσέογλου. Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *