Οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες στα «Δαβιτζόγλεια» 2019 – Η πρωταθλήτρια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Έφη Κολοκυθά επικράτησε στο άλμα σε μήκος

[Best_Wordpress_Gallery id=”1018″ gal_title=”ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΕΦΗ”]

Οι αθλητές των οριζόντιων αλμάτων, αναφέρει δελτίο Τύπου, είναι αυτοί που διακρίθηκαν στον αγώνα του ελληνικού Grand Prix «Δαβιτζόγλεια», που διεξήχθη την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 στο δημοτικό στάδιο Καβάλας, «Ανθή Καραγιάννη».

Στο άλμα τριπλούν, ο Βούλγαρος Μ. Καραλίεβ σημείωσε επίδοση 16 μέτρα και 93 εκατοστά βελτιώνοντας το φετινό του ρεκόρ και δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Παύλος Μπόφτσης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης πήδηξε στα 16 μέτρα και 55 εκατοστά. Το ατομικό του ρεκόρ ήταν 16,52μ. από το 2018 πάλι στα «Δαβιτζόγλεια».

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου πέτυχε την καλύτερη επίδοση στη χώρα και την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχει την ευκαιρία να τη βελτιώσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας.

Η πρωταθλήτρια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας Έφη Κολοκυθά επικράτησε στο άλμα σε μήκος με επίδοση 6 μέτρα και 48 εκατοστά, ένα μόλις εκατοστό λιγότερο από το φετινό της ρεκόρ. Στα 110μ.

με εμπόδια, ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε στην 1η θέση με χρόνο 13 δευτερόλεπτα και 13 δέκατα, προετοιμαζόμενος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στον ακοντισμό γυναικών, η Θεοδώρα Αραμπατζή βελτίωσε το φετινό ρεκόρ της ρίχνοντας το ακόντιο στα 53 μέτρα και 56 εκατοστά. Τέλος, ο Κυριάκος Ζώτος ήταν νικητής στη σφαιροβολία με βολή στα 18 μέτρα και 82 εκατοστά, ενώ ακολούθησε ο Οδυσσέας Μουζενίδης με 18,32μ., λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της 7ης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών (Κ23), που διεξήχθη στο Γκέβλε της Σουηδίας.

Στα 110μ. με εμπόδια, ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε στην 1η θέση με χρόνο 13 δευτερόλεπτα και 13 δέκατα, προετοιμαζόμενος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στον ακοντισμό γυναικών, η Θεοδώρα Αραμπατζή βελτίωσε το φετινό ρεκόρ της ρίχνοντας το ακόντιο στα 53 μέτρα και 56 εκατοστά. Τέλος, ο Κυριάκος Ζώτος ήταν νικητής στη σφαιροβολία με βολή στα 18 μέτρα και 82 εκατοστά, ενώ ακολούθησε ο Οδυσσέας Μουζενίδης με 18,32μ., λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της 7ης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών (Κ23), που διεξήχθη στο Γκέβλε της Σουηδίας.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *