Οι γυναίκες «δυναμικά» στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Γκυρίνη

“Η κοινωνική πολιτική που ακολούθησε η Δημοτική Αρχή ήταν πρωτίστως ανθρωποκεντρική. Στηρίξαμε και ενισχύσαμε όλες τις υφιστάμενες δομές ενώ δημιουργήσαμε και νέες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Οι δομές της κοινωνικής Αλληλεγγύης, το ΚΑΠΗ, οι παιδικοί σταθμοί, η στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών. Και άλλες μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις”.

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” Παναγιώτης Γκυρίνης την ενημέρωση προς τις πρώτες γυναίκες υποψηφίους του συνδυασμού, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε και παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου 2019, στο εκλογικό κέντρο της “Ώρας Ευθύνης”, στην Αλεξάνδρεια.

Στη συνάντηση, που ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων και δράσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί (στις οποίες προστίθεται σταδιακά και άλλες) παρευρέθησαν υποψήφιες από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Μετά από την ενημέρωση από μέρους του δημάρχου ακολούθησε γόνιμη συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν προτάσεις για δράσεις μέχρι τις εκλογές. Επίσης έγιναν προτάσεις για τον εμπλουτισμό του προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο διαμορφώνεται και πολύ σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Αυτό που ήταν εμφανές τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της συνάντησης ήταν ο ενθουσιασμός των υποψηφίων που συμμετείχαν αλλά και η βαθιά τους πίστη ότι η νίκη της “Ώρας Ευθύνης” θεωρείται βέβαιη.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *