Νίκος Μπρουσκέλης από τα επικρατέστερα ονόματα για την υποψηφιότητα του με το ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία – και ο Μιχάλης Χασιώτης από τη Βέροια, σύμφωνα με δημοσίευμα site των Αθηνών…

Την ανάγκη για την ανάδειξη νέων στελεχών στο ΚΙΝΑΛ, που θα αποτελέσουν τους μπροστάρηδες στην επόμενη εκλογική μάχη, αναφέρει άρθρο, μεγάλου site των Αθηνών.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως μετά τα ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά του στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, από την εκλογή του κ. Ν. Ανδρουλάκη στην ηγεσία της παράταξης, το ενδιαφέρον για την ανάδειξη νέων στελεχών είναι από τις πρώτες προτεραιότητες.

Στη συνέχεια στο ίδιο άρθρο παρουσιάζει και μια σειρά πιθανών υποψηφίων, απ’ όλη την Περιφέρεια της χώρας,  που είναι μπροστάρηδες σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Από τη διαδικασία αυτή φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Ημαθία, η οποία στο παρελθόν έχει δείξει ότι αποτελεί ένα «προπύργιο»  για την παράταξη, καθώς τα ποσοστά της παραμείναν υψηλά όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Σ’ αυτό φυσικά, τον ρόλο τους έχουν παίξει πολλά στελέχη του πάλε ποτέ ΠΑΣΟΚ, των οποίων η προσφορά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ένα από τα ονόματα που αναφέρει το εν λόγω άρθρο είναι και αυτό του Νίκου Μπρουσκέλη, γιατρού από την Αλεξάνδρεια.

Κάτι τέτοιο βέβαια ήταν αναμενόμενο, καθώς θα θυμάστε ότι από τα πρώτα ονόματα που αναφέρθηκαν ότι ανήκουν στα «κοντινά» στελέχη του νέου αρχηγού, είναι αυτό του κ. Μπρουσκέλη.

Εκτός όμως από αυτό, θα λέγαμε ότι όλη αυτή η ανάδειξη του σ’ ένα από τα ηγετικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία, έχει τις ρίζες της στην τεράστια προσφορά του, σ’ αυτό όλα τα χρόνια της ενασχόλησης του με τα κοινά.

Στη συνέχεια στο ίδιο άρθρο αναφέρει και την πιθανή υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Χασίωτη, που είναι ένα νέο πολλά υποσχόμενο για την παράταξη στέλεχος.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *