Με τον Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Καλαϊτζίδης

Τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης υποδέχτηκε το πρωί της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο Αντιπεριφερειάρχης της Ημαθίας, παρουσία εκπροσώπων αγροτικών φορέων και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων, συζήτησε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και τις λύσεις που χρειάζονται να δοθούν.

Ο ίδιος μετά το τέλος της συνάντησης ανέφερε τα εξής: «Υποδέχτηκα με χαρά στο γραφείο μου, τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στρατάκο και παρουσία εκπροσώπων αγροτικών φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων από την Ημαθία είχαμε μια ειλικρινή και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα φλέγοντα αγροτικά ζητήματα της περιοχής μας. Μιλήσαμε και για τη μεθαυριανή επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, του Μάκη Βορίδη στην Ημαθία.

Ο Γιώργος Στρατάκος είναι γνώστης των αγροτικών ζητημάτων, είναι άριστα ενημερωμένος για τα θέματα που μας απασχολούν και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη επίλυσή τους. Τον ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία όπως και όλους όσους συμμετέχουν και συμβάλουν στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να πετύχουμε για τους αγρότες μας, την ταχύτερη και μια έντιμη λύση στα προβλήματά τους, όπως το αξίζουν και όπως το δικαιούνται».

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *