Με παλμό νίκης το πέρασμα του Κώστα Ναλμπάντη από Νεόκαστρο-Π.Πρόδρομο

[Best_Wordpress_Gallery id=”252″ gal_title=”ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ Π. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ”]

Με επισκέψεις σε Νεόκαστρο και Παλαιό Πρόδρομο συνεχίστηκε χθες η προεκλογική περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Ναλμπάντη.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους κατοίκους της περιοχής, βρέθηκαν τα προβλήματα της περιοχής, πολλά εκ των οποίων χρονίζουν και διογκώνονται σε βάρος της ποιότητας ζωής.

Μιλώντας στον Π. Πρόδρομο όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο εξ αιτίας της αθρόας προσέλευσης των κατοίκων της περιοχής, ο κ. Ναλμπάντης αναφέρθηκε στα θέματα που κατά προτεραιότητα τους απασχολούν και βρίσκονται στην ατζέντα της παράταξης του, λέγοντας μεταξύ άλλων:

[Best_Wordpress_Gallery id=”253″ gal_title=”PAPADOPOULOS_MANOS”]

«Κάναμε μια σοβαρή και ευαισθητοποιημένη προσπάθεια προσδιορισμού και καταγραφής πολλών από τα προβλήματα που υπάρχουν στο χωριό σας και μας απασχολούν όλους.

-Διαπιστώσαμε αρκετά προβλήματα στο αρδευτικό δίκτυο

-Χρειάζεται τοποθέτηση νέας  εξωτερικής υποβρύχιας αντλίας η οποία θα τροφοδοτεί τα αντλιοστάσια.

-Υπάρχει ανάγκη για νέα γεώτρηση στο αντλιοστάσιο «τούμπα» που τροφοδοτεί το Ν. Πρόδρομο την Αγία τριάδα και τον Π. Πρόδρομο.

-Χρειάζεται συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού σχολείου.

– Οπωσδήποτε να γίνει ασφαλτόστρωση του δρόμου Καλαμαράδες – Σανίδα.

-Συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας 

-Αντιπλημμυρικά έργα στην Αγία Τριάδα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος, ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής για την ανταπόκριση στον αγώνα της παράταξης του και απεύθυνε κάλεσμα ενότητας όλων των συνδημοτών για μια κοινή προσπάθεια που θα βγάλει τον Δήμο από την στασιμότητα, λέγοντας:

«Με αισιοδοξία, μονιασμένοι και με πολύ όρεξη να κινήσουμε μια πορεία δημιουργική, η επόμενη 4ετία θα είναι η 4ετια που θα νοιώσουμε ότι υπάρχει Δήμος και νοιάζεται για τους δημότες».

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *