Site icon Εφημερίδα Επικαιρότητα

Μεγάλο Φαβορί για την Περιφέρεια Ημαθίας, ο Στέργιος Μουρτζίλας ….

Οι τελευταίες κινήσεις του Προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας και Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου, κ. Στέργιου Μουρτζίλα φανερώνουν ένα πράγμα: Πρόκειται για το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Ούτως ή άλλως από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, θεωρούταν από τα φαβορί σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, δεδομένου του ότι πρόκειται για ένα καταξιωμένο άνδρα στην Ημαθία, με πολύ σημαντική προσφορά από πολλά και διάφορα μετερίζια. Άλλωστε δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός του ότι πέρα όλων των άλλων δραστηριοτήτων του, ο κ. Μουρτζίλας είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας, με σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των πολύτεκνων οικογενειών της Ημαθίας.

Σε συνομιλία που είχαμε μάλιστα με τον ίδιο κατά τη συνάντηση στη γαμήλια δεξίωση του κ. Πανταζόπουλου, όπου παραβρέθηκε μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ και στενού του φίλο κ. Μαστοροδήμο, μας εξέφρασε την αισιοδοξία του τόσο για την προσωπική του επιτυχία, όσο κυρίως για την επιτυχία του ψηφοδελτίου που ανήκει (Τζιτζικώστα) στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα των εκλογών, από τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως εύκολα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο κ. Μουρτζίλας έχει αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα, τουλάχιστον σ’ ότι αφορά στις εντυπώσεις….

Exit mobile version