Μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Ευχές στους μαθητές που αρχίζουν τις πανελλήνιες εξετάσεις, απέστειλε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης:

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές

Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου κάθε επιτυχία στη δύσκολη, αλλά σημαντική δοκιμασία, που ξεκινάει σήμερα και την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε με δύναμη και επιμονή και κυρίως με ψυχραιμία και ηρεμία, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην μαθητική σας ζωή και ένα εφόδιο για το μέλλον σας.

Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος ανοίγει. Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ζωή, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όπως οι εξετάσεις που καλείστε να δώσετε, δίνει πολλές ευκαιρίες και για να πετύχεις πρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς και θέλεις. Διεκδικείστε με όρεξη και μεράκι τα όνειρά σας για ένα νέο κύκλο στη ζωή σας.

Περάσαμε και περνάμε όλοι μας μια δύσκολη σχολική χρονιά που τώρα για σας τελειώνει.

Με συνθήκες δύσκολες και πρωτόγνωρες, με κλειστά σχολεία και το φόβο ανάμεσά μας.

Με αρωγούς και συμπαραστάτες τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς σας δεν θα πρέπει να επηρεαστείτε στην απόδοσή σας.

Εκφράζω τη συμπαράσταση μου στους γονείς σας που έζησαν και ζουν πολύ έντονα τις εξετάσεις και αγωνιούν για το μέλλον σας. Να τους ευχηθώ υγεία, θετική σκέψη και αγάπη, για το όποιο αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας. Η στήριξη που σας προσφέρουν είμαι σίγουρος ότι θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ και το εκπαιδευτικό προσωπικό του δήμου μας που έδωσαν το δικό τους αγώνα για τη σωστή προετοιμασία και ψυχολογική στήριξη των μαθητών και μαθητριών σε αντίξοες μάλιστα συνθήκες.

Αγαπητά μας παιδιά, καλείστε να κάνετε ένα βήμα προς τη μεγαλύτερη προσωπική σας νίκη. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από πολίτες που δεν επαναπαύονται αλλά αγωνίζονται για το καλύτερο τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Με όλη μου την καρδιά σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.