Μήνυμα του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη για την Έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες

Μέσα σε ιδιόμορφες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού καλείστε από αύριο να ανταποκριθείτε με επιτυχία στην εξεταστική διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Κατανοώ το στρες που βιώνετε, την αγωνία σας, το χτυποκάρδι της αναμονής, την αβεβαιότητα των τελευταίων στιγμών.

Κατανοώ την πνευματική και ψυχική σας κόπωση από το αδιάκοπο διάβασμα, κατανοώ τους φόβους σας για το απρόβλεπτο, την προσμονή σας για το καλύτερο!

Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι στα μάτια όλων μας, είστε ήδη νικητές!

Νικητές γιατί ολοκληρώσατε με επιτυχία μία σχολική διαδρομή γεμάτη πολύτιμες γνώσεις για τη ζωή σας.

Νικητές γιατί προσπαθήσατε με αφοσίωση, προγραμματισμό και χαμόγελο να διεκδικήσετε τους στόχους σας για το μέλλον, χωρίς να αφήσετε το άγχος, την αμφιβολία, τον αρνητισμό να σας νικήσει.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, κάνατε τους γονείς σας, τους εκπαιδευτικούς σας και όλους εμάς υπερήφανους όχι μόνο για τις γνώσεις που αποκτήσατε αλλά και για την προσωπικότητα που πλάσατε.

Σας εύχομαι ολόψυχα να ολοκληρώσετε με επιτυχία την προσπάθειά σας ανοίγοντας νέους ακαδημαϊκούς δρόμους και νέες κορυφές προς κατάκτηση.

Σας υπενθυμίζω ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος, ούτε είναι το τέλος του δρόμου. Η μεγαλύτερη επιτυχία για εσάς θα είναι να συνεχίζετε πάντα να αγωνίζεστε με πάθος για όσα πιστεύετε, για όσα σχεδιάζετε, για όσα ονειρεύεστε, χωρίς ποτέ να επαναπαύεστε ή να απογοητεύεστε!

Καλή επιτυχία

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.