Μήνυμα του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας, Στέφανου Δριστά, για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η μεγάλη διπλή γιορτή του Ελληνισμού, η 25η Μαρτίου, εκπέμπει μηνύματα πίστης, αφύπνισης και εθνικής ανάτασης. Το Έθνος γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, αλλά και τον γιγάντιο αγώνα των προγόνων μας για την ελευθερία.

Σήμερα τιμούμε εκείνους που στάθηκαν όρθιοι μπροστά στην μοίρα τους, αποδεικνύοντας ότι ο αγώνας και η ισχυρή θέληση ενός Έθνους μπορούν να αλλάξουν την ιστορία του. Το μήνυμα που έδωσαν οι ήρωες της παλιγγενεσίας ήταν μήνυμα μεταμόρφωσης της απελπισίας σε αποφασιστικότητα. Ένα μήνυμα επίκαιρο όσο ποτέ. Και ο φετινός εορτασμός μας βρίσκει μπροστά σε νέες προκλήσεις. Μας καλεί να ανταποκριθούμε σε όσα μας κληροδότησαν οι ήρωες πρόγονοί μας. Με εθνική ομοψυχία, με σεβασμό στους  Δημοκρατικούς θεσμούς και πίστη στις δημιουργικές δυνάμεις, όλοι μαζί, να εργαστούμε για την κοινωνία που οραματιζόμαστε.

Εύχομαι το χαρμόσυνο γεγονός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου να δώσει δύναμη σε όλους μας να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες που έχουμε μπροστά μας.

Χρόνια Πολλά και θερμές ευχές για ανάταση και ευημερία του Έθνους μας!

Στέφανος Δριστάς

Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας 

You may also like...

1 Response

  1. Ο/Η Λιολιόπουλος Νικος λέει:

    Είπε ο καημένος ο Αντιδήμαρχος να στείλει μήνυμα για την εθνική μας εορτή και επειδή μάλλον βαριότανε να γράφει, μπήκε στο google βρήκε ένα που του άρεσε και το ανέβασε αυτούσιο!

    http://agriniovoice.gr/minima-papanastasiou-gia-tin-25i-ma…/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *