Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Αναφορά στη Βουλή για αιτήματα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας

Τους προβληματισμούς του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας σχετικά με την επικείμενη – όπως υποστηρίζουν – αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των Ελεύθερων Επαγγελματιών και των Αυτοαπασχολούμενων από 1η Ιανουαρίου 2023 απέστειλε με Αναφορά του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη ο Αν. Γεν. Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο κ.  Τσαβδαρίδης ζητάει από τον Υπουργό να διευκρινίσει αν όντως έχουν βάση οι ανησυχίες του Οδοντιατρικού Συλλόγου, όπως αυτές περιγράφονται στην επιστολή που του επέδωσαν.

Επιπροσθέτως, ζητάει να ενημερωθεί για τις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου αναφορικά με τα αιτήματα που ο Σύλλογος θέτει προς συζήτηση και αφορούν στην παραμονή των ασφαλιστικών εισφορών στα σημερινά επίπεδα καθώς και στην αποκατάσταση της αναλογικότητας στις συντάξεις των υγειονομικών σε σχέση με αυτές λοιπών κλάδων, προκειμένου, όπως επισημαίνεται, να αντιμετωπιστεί το δυσβάσταχτο κόστος ζωής των επαγγελματιών και το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων σε καιρούς δύσκολους.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *