Κώστας Ναλμπάντης: «Σήμερα στείλατε το μήνυμα. Σήμερα όλοι είδαν ότι εμείς είμαστε η αυριανή διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας»

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, εμφανώς συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση του κόσμου, στο κάλεσμα του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ναλμπάντης, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε, στην συνέχεια παρουσίασε το σχεδιάγραμμα του προγράμματος του, για να ολοκληρώσει αυτή την εντυπωσιακή εκδήλωση με την ανακοίνωση του περίπου 75% των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του.

Ο κ. Ναλμπάντης στην έναρξη της ομιλίας του, έκανε μια σύντομη αναφορά στον τρόπο με το οποίο σχηματίστηκε ο συνδυασμός του, τονίζοντας πάνω απ’ όλα την πολυσυλλεκτικότητα του, που μοναδικό γνώμονα έχει την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια σύντομη αναφορά στην προσωπική του πορεία στην πολιτική, αναγνωρίζοντας ότι έχει κάνει λάθη, ωστόσο επεσήμανε ότι λάθη κάνουν αυτοί που δουλεύουν πραγματικά και αυτός προσπάθησε όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρει ουσιαστικά στον τόπο του και στους Δημότες,  μέσα από την ενασχόληση του με τα κοινά.

Από την ομιλία του δεν έλειψε, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο και η κριτική στο νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κ. Π. Γκυρίνη.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην αποχώρηση του ίδιου αλλά και πολλών συμβούλων της παράταξης του Γκυρίνη, επισημαίνοντας ότι η συμπεριφορά του κ. Γκυρίνη και ο κακός και εγωκεντρικός τρόπος άσκησης διοίκησης, κατά τη γνώμη του, εμπόδισε τον ίδιο και τους υπολοίπους να προσφέρουν στον τόπο.

Αμέσως μετά ο κ. Ναμπάντης παρουσίασε εκ νέου τους πέντε βασικούς πυλώνες του συνδυασμού του (έτσι όπως τους είχε παρουσιάσει στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προ λίγων ημερών).

Οι 5 πυλώνες

1. Απασχόληση – επιχειρηματικότητα

2. Γρήγορα χρήση και λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι στον προγραμματισμό του είναι η καθιέρωση «Εβδομάδας Θεάτρου» και γενικά η καθιέρωση καλλιτεχνικών δράσεων, που θα έχουν σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού του τόπου.  Σ’ αυτό το σημείο μάλιστα ο κ. Ναλμπάντης αναφέρθηκε και στους Δημάρχους που συνέβαλαν που θήτευσαν στο Δήμο Αλεξάνδρειας, ξεκινώντας από τον αείμνηστο Μπρουσκέλη και φτάνοντας μέχρι και τον κ. Φ. Δημητριάδη.

3. Παιδεία και Αθλητισμός.

4. Κοινωνική αλληλεγγύη και κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου για όλους.

5. Καθαρή πόλη και σύγχρονα χωριά, με την ανάπτυξη των υποβαθμισμένων γειτονιών

Για όλα αυτά μάλιστα ζήτησε την στήριξη και τη βοήθεια όλων, τονίζοντας για πολλοστή φορά την πολύ συμμετοχικόητα και την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού του: «ζητάμε την ενεργή συμμετοχή όλων σας… θέλουμε τη συμμετοχή σας… θα το ζητήσουμε και θα επιμένουμε…» είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε «Να τελειώνουμε μια για πάντα με ότι μας κρατάει χαμηλά…..Όλοι μαζί να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος… Ήρθε ή ώρα για την πόλη και τα χωριά μας  να πάρουν τη θέση που τους αξίζει….»

Αμέσως μετά αναφέρθηκε ξεχωριστά στους παρερισκόμενους που εμπλέκονται με εκλογικές μάχες, είτε αυτές είναι βουλευτικές εκλογές, είτε περιφερειακές, είτε Δημοτικές, σ’ άλλους Δήμους. Συγκεκριμένα ανέφερε και ευχαρίστησε τους: Βουλευτή κ. Αντωνίου Χρήστο, τους υποψήφιους βουλευτές κ.κ. Μπάμπη Γκιονογλου, Νίκο Μπρουσκέλη και Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, τους υποψήφιος Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Παπακωνταντινου, Γιοβανόπολο Γρηγόρη, Πριονίδη Χρήστο, Παπαστεργίου. Μουρτζίλα, Τεληγιαννίδη, Παπαπστεργίου, Μουρτζίά. Τεεληγιαννίδη, Κούτρα, και υποψήφια στο Δήμο Νάουσας κ. Μπαλτατζίδου.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ανακοίνωσε με αλφαβητική σειρά

Τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους ανακοίνωσε ο κ. Ναλμπάντης, τονίζοντας μάλιστα ότι θα σταθεί στο πλευρό κάθε ενδιαφερόμενου που εμπλέκεται με τα κοινά. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως τους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας:

Αναφορά στις τοπικές κοινότητες

ΑΝΔΡΟΝΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΑ)

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΔΕΛΗΠΑΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ (ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΚΑΜΟΥΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΩ

ΚΑΣΤΑΝΑ ΟΛΓΑ

ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΛΟΘΑ ΣΟΦΙΑ

ΚΟΡΤΣΙΝΟΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ

ΚΟΤΖΗΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΡΑΧΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΛΙΟΛΙΟΥ ΝΤΟΡΑ

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΙΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΜΠΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΕΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΓΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (κρητη)

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *