Κοντά στην «τρίτη ηλικία» ο Μπάμπης Γκιόνογλου

[Best_Wordpress_Gallery id=”665″ gal_title=”ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΠΗ”]

Το ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε χθες το πρωί, ο πρώην  Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και νυν Υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία, Μπάμπης Γκιόνογλου.

Ο κ. Γκιόνογλου είχε τη χαρά να βρεθεί ανάμεσα σε γνώριμες φιγούρες ανθρώπων, συνομιλώντας μαζί τους για αρκετή ώρα, ανταλλάσσοντας απόψεις και ακούγοντας χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις από τη σοφή «τρίτη ηλικία».

Αμέσως μετά ο κ. Γκιόνογλου ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από τις συζητήσεις, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα (σ.σ. χθες) επισκέφθηκα το ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας και συναντήθηκα με τους ανθρώπους του μόχθου, με τους ανθρώπους που μας μεγαλώσανε με πολύ κόπο και αμέτρητες θυσίες.

Θα πρέπει να πω πως η σημερινή μου επίσκεψη μου δημιουργεί διπλή ικανοποίηση και χαρά.

Η πρώτη και η σημαντικότερη είναι ότι σήμερα, είχα κάποιες από τις πιο εποικοδομητικές και χρήσιμες συζητήσεις αυτού του όμορφου προεκλογικού αγώνα και η δεύτερη είναι ότι είχα τη χαρά να γίνω αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων, για το κτήριο του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας, το οποίο και πέρασε στην ιδιοκτησία του Δήμου Αλεξάνδρειας, με ενέργειες δικές μου και των συνεργατών μου, την περίοδο που διετέλεσα Δήμαρχος, για να δημιουργήσουμε στη συνέχεια αυτόν τον πανέμορφο χώρο, που είναι ένας από τους καλύτερος χώρους σ’ όλη την Ελλάδα»…

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *