Κεντρική προεκλογική ομιλία του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία, με ομιλητή τον Παύλο Χρηστίδη Π. Χρηστίδης: |Ήρθε η ώρα να γίνει το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστής των εξελίξεων»

[Best_Wordpress_Gallery id=”817″ gal_title=”ΚΙΝΑΛ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΡΟΙΑ”]

Με κεντρικό ομιλητή τον Παύλο Χρηστίδη, εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ, πραγματοποιήθηκε χθες στη Βέροια, στα γραφεία του κόμματος, η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Κινήματος για την Ημαθία.

Τον κ. Χρηστίδη προλόγισε ο γραμματέας Κώστας Ασλάνογλου, ο οποίος και μεταξύ άλλων παρουσίασε και τους έξι υποψηφίους Βουλευτές για την Ημαθία.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Χρηστίδης ξεκίνησε με μια σύντομη αλλά εμφατική αναδρομή στο παρελθόν και στις αλλαγές που πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα, «άλλαξε τη χώρα από το 1981 και μετά, δίνοντας φωνή σε κάθε μη προνομιούχο Έλληνα, στις γυναίκες, στους αγρότες και στους νέους. Δημιούργησε θεσμούς που έδωσαν φωνή σε κάθε δημοκράτη Έλληνα..» είπε χαρακτηριστικά.

[Best_Wordpress_Gallery id=”819″ gal_title=”ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΚΑΡΤΑ”] [Best_Wordpress_Gallery id=”818″ gal_title=”ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΡΤΑ”]

Αμέσως μετά σχολιάζοντας την κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2009 είπε ότι στην ουσία ήταν «ο πυροσβέστης στην φωτιά που άναψε η ΝΔ».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην περίοδο μετά το 2009, ο κ. Χρηστίδης είπε ότι η χώρα δεν βγήκε γρήγορα από την κρίση επειδή δεν μπόρεσαν τα μεγάλα κόμματα να συνεννοηθούν, ρίχνοντας τα βέλη του, κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι η σημερινή κυβέρνηση φόρτωσε στη χώρα ένα αχρείαστο μνημόνιο και ότι τα πλεονάσματα που συμφώνησε δεν βγαίνουν, γι’ αυτό το λόγο και χρειάζεται μια προοδευτική αλλαγή.

Τέλος για τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρηστίδης είπε ότι κοίταξαν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή.

Κλείνοντας ανέφερε ότι το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοκρατική πορεία και την επόμενη μέρα της χώρας μας.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *