Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός του Παναγιώτη Γκυρίνη – τι δήλωσε ο δήμαρχος

Από την «Ώρα Ευθύνης» του Παναγιώτη Γκυρίνη ανακοινώθηκε:

Κατατέθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Βέροιας από το δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη η δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης”.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας μετά από την κατάθεση του συνδυασμού δήλωσε τα εξής: “Καταθέσαμε σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου το ψηφοδέλτιο της νίκης, το ψηφοδέλτιο της Ώρας Ευθύνης.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθειά τους στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου μας, στο οποίο συμμετέχουν συνδημότισσες και συνδημότες μας από κάθε γωνιά του Δήμου μας, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε κάθε τομέα της οικονομίας και της κοινωνίας και που προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα.

Καλώ τους συνδημότες μας ψηφοφόρους στο Δήμο Αλεξάνδρειας να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην Ώρα Ευθύνης, ώστε να συνεχίσουμε το έργο που από το Σεπτέμβριο του 2014 έχουμε ξεκινήσει, βάζοντας στέρεες βάσεις για έναν αποτελεσματικό Δήμο. Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που έχει ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα που δίνει προοπτική για το μέλλον του Δήμου μας.”

[Best_Wordpress_Gallery id=”142″ gal_title=”ΚΟΚΟΦΤΟΠΟΥΛΟΣ”]

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *