Κατά μέτωπο επίθεση σε Ναλμπάντη και Χαλκίδη – εκτός κάδρου αντιπαράθεσής Πανταζόπουλος και Ιακωβίδης

Κατά μέτωπο επίθεση σε δύο εκ των τεσσάρων, πολιτικών του αντιπάλων, εξαπέλυσε ο κ. Γκυρίνης, κατά την ομιλία του.

Συγκεκριμένα στο στόχαστρο του μπήκαν οι κ.κ. Κώστας Ναλμπάντης και Μιχάλης Χαλκίδης.

Αναφερόμενος στον κ. Ναλμπάντη, ανέφερε ότι έχει συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αγνοώντας όπως χαρακτηριστικά είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε τη Μακεδονία μας και την ιστορία μας..».

Στη συνέχεια είπε ότι ο κ. Ναλμπάντης θέλει να λέει ότι αντιπροσωπεύει το καινούργιο, ωστόσο εμπλέκεται και μάλιστα σε κομβικές θέσεις επί 17 χρόνια και μάλιστα σύμφωνα πάντα με τον κ. Γκυρίνη, ο κ. Ναλμπάντης δεν έχει να επιδείξει και κάποιο έργο που να φέρει τη σφραγίδα του. Τέλος κατηγόρησε τον κ. Ναλμπάντη παρέμενε στη θέση του Αντιδημάρχου για δικό του προσωπικό συμφέρον και δεν παραιτήθηκε, όπως θα όφειλε εάν σεβότανε τον εαυτό του, αφού θεωρούσε ότι ο Δήμαρχος του έδωσε το αξίωμα του Αντιδημάρχου, όμως δεν του έδινε τα όπλα για να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε.  

Για τον κ. Χαλκίδη από την άλλη, ανέφερε ότι του προξενεί εντύπωση το γεγονός του ότι «ξαφνικά προέκυψε αυτή η τόσο μεγάλη του αγάπη για τον τόπο του. Μου έχουν γίνει πολλές προσωπικές επιθέσεις, όμως από τη φύση είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσουν αυτού του είδους οι διαμάχες. Για το λόγο αυτό καλώ τους συνυποψηφίους να ασκήσουν κριτική πολιτικού περιεχομένου και όχι προσωπικές επιθέσεις. Ας κρατήσουμε ένα πολιτικό πολιτισμό σ’ αυτές τις εκλογές…» τόνισε μεταξύ άλλων θέλοντας ουσιαστικά να απαντήσει και να καυτηριάσει τις επιθέσεις που δέχεται όλο αυτό το διάστημα από τον κ. Χαλκίδη. Πάντως όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο κ. Γκυρίνης δεν ανέφερε κανένα όνομα, όπως και δεν έβαλε στο κάδρο της αντιπαράθεσης τον κ. Πανταζόπουλο και τον κ. Ιακωβίδη.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *