Καμιά αντίδραση από τον Υπουργό Άγγελο Τόλκα ;;;

[Best_Wordpress_Gallery id=”643″ gal_title=”ΚΙΝΑΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΛΚΑ”]

Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από την παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία τόσο στη Βέροια όσο και στην Αλεξάνδρεια και πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν πολλές αντιδράσεις, με τα όσο ειπώθηκαν σ’ αυτές.

Αντιδράσεις όχι τόσο για το ψηφοδέλτιο ή για το πρόγραμμα του συνδυασμού, όσο για τα όσο είπαν για δύο «πρώην συντρόφους» τους και κυρίως για τα όσο ακούσαμε να κατηγορούν τον Υπουργό Άγγελο Τόλκα.

«Πολιτικός απατεώνας», «Πολιτικά απρεπείς», «φαινόμενα σήψης και πολιτικής παρακμής…», «υπουργός μιας χρήσης…» (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ και εδώ ) και άλλους τέτοιους βαρύτατους χαρακτηρισμούς, που σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι, όταν μάλιστα αυτοί αφορούν σε κάποιον που έχει διατελέσει επί χρόνια εξέχον στέλεχος της «Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης» τόσο στην Ημαθία όσο και στη χώρα και που έχει διατελέσει Υπουργός σε ιδιαίτερα σημαντικά Υπουργεία.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, ο Υπουργός έχει αντίθετη γνώμη και έχει επιλέξει να μην απαντήσει καν σ’ όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Τώρα βέβαια το ότι δεν απαντάει μπορεί κάποιος να το ερμηνεύσει με δύο τρόπους: «είτε τους αποδέχεται» πράγμα σχεδόν αδύνατο, είτε απλά απαξιοί να απαντήσει στους πάλε ποτέ στενούς συνεργάτες – συντρόφους του…. Εκτός βέβαια και αν σκοπεύει να απαντήσει στο απώτερο μέλλον, που σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή…

Προσωπικά πάντως θέλω να πιστεύω, ότι τελικά θα ακούσουμε και την εκδοχή του Υπουργού….

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *