Η Π.Κ. Μακεδονίας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών FRUIT ATTRACTION 2019 – Στο Εκθεσιακό Κέντρο ΙFEMA-Feria de Madrid, στην Ισπανία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών FRUIT ATTRACTION 2019, που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΙFEMA-Feria de Madrid, στην Ισπανία.

Η FRUIT ATTRACTION 2019 αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα του παγκόσμιου τομέα των φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση αναπτύσσεται σε 8 περίπτερα όπου συμμετέχουν προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, εταιρίες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας, μεταφορές, logistics, λιπάσματα, παροχή υπηρεσιών. Το προφίλ των επισκεπτών αποτελείται από εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες marketing, χονδρεμπόρους, παραγωγούς, εκπροσώπους υπεραγορών, μεγάλων αλυσίδων και τοπικών supermarket, υπηρεσιών catering, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.α. από όλες τις αγορές του κόσμου.

Είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στη μεγάλη αυτή έκθεση για τον κλάδο των φρούτων και λαχανικών στην Ισπανία δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους αλλά σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα, να κάνουν ουσιαστικές επαφές και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, μέσω του Project Freskon Greece, έχουν εξασφαλίσει την ενοικίαση ενιαίου προνομιακού χώρου 45 τ.μ.. για τις  επιχειρήσεις της Περιφέρειας και παρέχουν:

•  Κατασκευή περιπτέρου ειδικού σχεδιασμού

• Βασικός εξοπλισμός περιπτέρου ( info, τραπέζια, καθίσματα, αποθήκη, ψυγείο, καφετιέρα με τα απαραίτητα αναλώσιμα , κρεμάστρα, ράφια, εκτυπώσεις, εκθετήριο, φωτισμός, πρίζα, σε επαρκή αριθμό που να καλύπτουν τις ανάγκες των εκθετών)

•  Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαριότητα)

•   Καταχώριση στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης

•  Μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων έως 50kg στο περίπτερο του εκθέτη. Η συγκέντρωση των εκθεμάτων από Ελλάδα για την αποστολή τους στον εκθεσιακό χώρο θα γίνει από συγκεκριμένο σημείο και δεν περιλαμβάνει την επιστροφή εκθεμάτων στην Ελλάδα

•  Πρόσκληση Αγοραστών για επίσκεψη στο περίπτερο και συντονισμός στοχευμένων συναντήσεων σύμφωνα με το προϊόν του κάθε εξαγωγέα.

•   Καταχώρηση στον κλαδικό τύπο για τη συμμετοχή της FRESKON GREECE στην FRUIT ATTRACTION

•  Δημοσίευση δελτίου τύπου σε διεθνή μέσα

• Αποστολή news letter στη διεθνή βάση δεδομένων της FRESKON

•   Επίσκεψη στην Λαχαναγορά της Μαδρίτης 21/10/2019

•  Υποστήριξη Εκθετών για την εύρυθμη λειτουργία της ομαδικής συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης

•  Κατάλογος πρόσθετων τεχνικών παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη  

•  Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

• Τα Έντυπα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στα email: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044 και όχι αργότερα από την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα Γλυκερία Καραλή, 2313330395 κος. Γεώργιος Γκανάτσιος και 2313330428 κος Γεώργιος Φανέλης. 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *