Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θανάση Τσιάπλα, με τον Συνδυασμό “μαζί ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”

Την υποψηφιότητά του για Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αλεξάνδρειας με τον συνδυασμό «μαζί ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και επικεφαλής την Θοδώρας Κουρκουτά, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αθανάσιος Τσιάπλας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσιάπλας στη δήλωσή του τονίζει ότι η συμμετοχή του σ’ αυτή την προσπάθεια γίνεται για να καταφέρει και αυτός από την πλευρά του να βάλει “…ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση και την ανασυγκρότηση του Δήμου μας….”.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τσιάπλα:

Φίλες και φίλοι
είμαι ο Θανάσης Τσιάπλας και θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για μένα, απευθυνόμενος κυρίως σε όσους δεν με γνωρίζουν.

Γεννήθηκα στην Μελίκη – Αγία Τριάδα και μεγάλωσα στην Αλεξάνδρεια.

Είμαι οδοντίατρος και δραστηριοποιούμαι στην Αλεξάνδρεια από το 1986. Εργάστηκα στην Γερμανία για 8.5 περίπου χρόνια στο Leonberg Στουτγάρδης από όπου επέστρεψα το 2002. Σήμερα διατηρώ ιατρείο στην Αλεξάνδρεια και στο Λιτόχωρο.

Όντας ανήσυχο πνεύμα ασχολήθηκα με πολλά πράγματα όπως συλλόγους (πολιτιστικούς – Αμάραντος – Γονέων και κηδεμόνων στην Αλεξάνδρεια και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων στην Βάδη Βυρτεμβέργη 1997-2001 με αγώνες για την διατήρηση της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Γερμανία, μέλος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού) αλλά και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σαν σύμβουλος και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής με τον Πουρλιωτόπουλο Φώτη, αλλά και σαν Υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο μας το 2010.

Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. στο Νοσοκομείο Βέροιας και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Ίδρυσα το Ράδιο Αλεξάνδρεια το μετέπειτα Ράδιο AVENA. Είμαι βαθιά δημοκρατικό άτομο, ακούω και δέχομαι όλες τις καλοπροαίρετες απόψεις και πιστεύω στην σύνθεση απόψεων στην συλλογικότητα και την συνεργασία γιατί θεωρώ ότι μόνο έτσι μπορεί να παραχθεί έργο σε όλους τους κοινωνικούς πολιτικούς και πολιτιστικούς τομείς.

Προχωρώ πάντα μπροστά διορθώνοντας τυχόν λάθη, δεν το βάζω κάτω, δεν κάνω εκπτώσεις στις αρχές μου προσπαθώντας πάντα για το καλό προσωπικά αλλά και των συνανθρώπων μου. Η παραμονή μου στο εξωτερικό και οι εκεί δραστηριότητες μου διεύρυναν τις γνώσεις μου αλλά και τις απόψεις μου.

Αλλά νομίζω ότι εδώ πρέπει να σταματήσω για να μην παρεξηγηθώ, λέγοντας ότι δεν έχω δεσμεύσεις δεν φοβάμαι να συγκρουστώ έχω την θέληση την εμπειρία αλλά προπάντων την δύναμη για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής στον Δήμο μας που δυστυχώς έχει υποβαθμιστεί και δεν αξίζει σε κανένα μας ενώ παράλληλα θα αγωνιστώ για την αναβάθμιση της υπεραξίας του Δήμου μας σε όλους τους τομείς.

Με αυτές τις σκέψεις συμπορεύομαι με τον συνδυασμό …. ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ …και την Δώρα Κουρκουτά που είναι ανοιχτό μυαλό δεν διεκδικεί το αλάθητο δεν διακατέχεται από κόμπλεξ και πιστεύει απόλυτα στο …όλοι μαζί μπορούμε όλοι μαζί αλλάζουμε…

Απευθύνομαι σε όλους εσάς κοιτάζοντάς σας στα μάτια και ζητώ την στήριξή σας όχι από συμπάθεια αλλά γιατί πιστεύετε ότι μπορώ να βάλω πλάτη και όχι απλά ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση και την ανασυγκρότηση του Δήμου μας.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *