Η Δημοτική Αρχή: Τίμησε τους πρώην Δημάρχους και την Περιφέρεια για την συμβολή τους στην κατασκευή του Πνευματικού Κέντρου

Αμέσως μετά την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων, δημοτική αρχή και προσκεκλημένοι μεταφέρθηκαν στον εσωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου, όπου πριν τη εντυπωσιακή συναυλία της παγκοσμίου φήμης μουσικού Ευανθίας Ρεμπούτσικα μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά, η Δημοτική Αρχή απένεμε τιμητικές πλακέτες στους τέως Δημάρχους καθώς επίσης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη συμβολή τους στην κατασκευή αυτού του εντυπωσιακού έργου.

Μάλιστα οι πρώην Δήμαρχοι κ.κ. Πουρλιοτόπουλος και Γκιόνογλου σε σύντομη τοποθέτηση τους έκαναν μια αναδρομή στα όσα διαδραματίστηκαν ώστε να φτάσουμε στη σημερινή τελετή εγκαινίων.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η παραλαβή της τιμητικής πλακέτας του αείμνηστου Δημάρχου Μπρουσκέλη, την οποία παρέλαβε η σύζυγος και τα εγγόνια του εκλιπόντος.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *