Ηχηρά ονόματα του χώρου της ΝΔ στην ομιλία Χαλκίδη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Μιχάλη Χαλκίδη.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, που θέλησε με την παρουσία του να δείξει τη στήριξη του στην υποψηφιότητα Χαλκίδη.

Ανάμεσα τους, ξεχωρίσαμε και μάλιστα έγινε και ειδική αναφορά και από τον ίδιο τον Κ. Χαλκίδη στους (τους παρουσιάζουμε όπως τους ανέφερε ο ίδιος)  Βουλευτές: Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλου, Πέλλας κ. Καρασμάνη Γιώργο, Θεσσαλονίκης κ. Κώστα Γκιουλέκα, Χαλκιδικής  κ. Βαγιωνά Γιώργο, Β’ Θεσσαλονίκης κ. Αναστασιάδη Σάββα, στους πρώην Βουλευτές Ημαθίας κ.κ. Ηλία φωτιάδη, και Λάζαρο Τσαβδαρίδη, στην πρώην Βουλευτή και νυν Υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας κα  Μπατσαρά Γεωργία, στους Περιφερειακούς Συμβούλους κα Καρατζούλα Νίκη και Τελληγιαννίδη Θεόφιλο, στον πολιτευτή της ΝΔ στην Ημαθία κ. Μπατρζώκα Τάσο, στον κ. Κουτσουπιά Φώτη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας κ. Παλπάνα Παναγιώτη, τον Πρόεδρο της Τ.Ε. ΝΔ Αλεξάνδρειας κ. Νίκο Τάκη, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας κ. Καλαιντζίδη Αλέξη.

Στη συνέχεια αναγνώσθηκε μήνυμα στήριξης από τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και πρώην Προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και από το δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ κ. Γιώργο Αυτιά, για τον οποίο μάλιστα ανέφερε ότι απουσίαζε λόγο ανελιγμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρά το γεγονός του ότι είχε δρομολογήσει να παραβρίσκεται στην ομιλία του κ. Χαλκίδη.

Τον κ. Χαλκίδη προλόγισε ο πρώην Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής  με τη ΝΔ.

Ο κ. Μελάς κατά τη σύντομη τοποθέτηση του αφού αρχικά εξήρε τον κ. Χαλκίδη για την προσφορά του και για τους αγώνες του όλα τα προηγούμενα χρόνια μέσα στο κοινοβούλιο, στη συνέχεια εξέφρασε τη σιγουριά για την επιτυχία του, σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Ο κ. Μελάς δεν παρέλειψε να ασκήσει και κριτική στη σημερινή κυβέρνηση, τονίζοντας μάλιστα ότι θα πρέπει να νικηθούν όλες οι ακραίες φωνές που βάζουν σε κίνδυνο τη συνοχή τόσο της χώρας όσο κα της ευρωπαικής ένωσης, είτε αυτές είναι από δεξιά, είτε από αριστερά. Παράλληλα ο κ. Μελάς, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα είναι η παράταξη που θα είναι η μεγάλη κερδισμένη σ’ όλες τις επερχόμενες εκλογικές μάχες (Δημοτικές – Περιφερειακές Εκλογές, Ευρωεκλογές και στο τέλος Κοινοβουλευτικές). Μάλιστα λόγο και της υποψηφιότητας του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ευρωεκλογές τονίζοντας πως το διακύβευμα σ’ αυτές τις εκλογές είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και αυτές με απόλυτη σοβαρότητα και χωρίς την παραμικρή χαλαρότητα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *