Ευχαριστήριο του Δ.Σ. Καψόχωρας-Νησελίου για την ευγενική δωρεά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών – Αγιασμός σχολείου

Ο  Διευθυντής, το  διδακτικό  προσωπικό, οι  μαθητές/τριες και οι γονείς των μαθητών/τριών του Δ.Σ. Καψόχωρας – Νησελίου,  εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Εταιρεία ΒΙΤΡΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε, για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας και την ευγενική χορηγία-δωρεά των δύο (2) σταθερών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Σχολείο μας.

Οι υπολογιστές τοποθετήθηκαν ήδη στις αίθουσες διδασκαλίας του σχολικού κτηρίου Νησελίου. Η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού, θα διευκολύνει σημαντικά το έργο της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας και θα εκσυγχρονίσει τη διαδικασία της μάθησης στο Σχολείο μας.

Είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά σας κι ευελπιστούμε και στο μέλλον στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας του Σχολείου μας.

Αγιασμός

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Στην Καψόχωρα θα γίνει στις 8:30 και στο Νησέλι στις 9:15. Δεν θα γίνει δρομολόγιο του λεωφορείου την Δευτέρα, οπότε οι μαθητές της Καψόχωρας θα έρθουν στο σχολείο της Καψόχωρας και του Νησελίου στο σχολείο του Νησελίου.

Καλή σχολική χρονιά!!!

Ο Διευθυντής
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *