Ευχαριστήριο Μήνυμα του Αθανάσιου Χειμώνα για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών

Φίλες και φίλοι,
Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Μετά και τη δημοσίευση των τελικών αποτελεσμάτων των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής, θέλω να σας ευχαριστήσω πραγματικά για την αμέριστη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξατε για ακόμη μία φορά στο πρόσωπο μου. Στήριξη και εμπιστοσύνη που με γέμισαν συγκίνηση, καθώς η μεγάλη τιμή που μου κάνατε με το να με τιμήσετε με την ψήφο και την αγάπη σας, επισφραγίζοντας έτσι τη σχέση που από κοινού έχουμε οικοδομήσει τόσα χρόνια, με έφερε στην πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ όλων των υποψηφίων του συνόλου των συνδυασμών της παράταξης μας, πλην αυτού της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Δυστυχώς όμως, παρά την προσωπική επιτυχία, η μεγάλη μάχη που δώσαμε συλλογικά ως παράταξη δεν δικαιώθηκε. Ο άνισος αγώνας μας απέναντι σε ισχυρά πολιτικά και οικονομικά δίκτυα εξουσίας τόσο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γενικά, όσο και στην Ημαθία ειδικότερα, δεν είχε το αποτέλεσμα που επιδιώκαμε.
Όμως ο αγώνας δεν σταματά εδώ!!! Με βαθιά και ουσιαστική πίστη στις αξίες της Αριστεράς, που αποτελούν πάντα το σημείο αναφοράς μας, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε καθημερινά με μοναδικό γνώμονα την προαγωγή του συλλογικού καλού σε όλα τα επίπεδα.
Προσωπικά σας υπόσχομαι πως θα συνεχίσω και μετά τη λήξη της θητείας μου, να μαι πάντα παρών, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια δουλειά, όπου μπορώ να προσφέρω, και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα στο νέο πλαίσιο που δημιουργεί ο «Κλεισθένης» και η απλή αναλογική.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ ειλικρινά τους εκλεγέντες Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής μας Ενότητας και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που ανοίγεται μπροστά τους.

Πάντα δίπλα σας!!!Πάντα ΜΑΖΙ, στον διαρκή αγώνα για την ευημερία της Ημαθίας μας και των ανθρώπων της!!!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!
Με τιμή,
Αθανάσιος (Σάκης) Χειμώνας.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *