Επιστολή διαμαρτυρίας των Εργαζομένων της ΕΒΖ Πλατέος για το κλείσιμο του εργοστασίου Ζάχαρης

Το Σωματείο Έκτακτων Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων του Εργοστασίου Ζαχάρεως Πλατέος απέστειλαν την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας:

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες με την παρούσα επιστολή στα Μ.Μ.Ε που αποστέλλουμε, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το κλείσιμο του εργοστάσιου Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας καθώς και της βεβήλωσης υλικών που γίνεται μέσα σε αυτό, με την υπογραφή του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη αφού αθέτησε την υπόσχεσή του ότι το εργοστάσιο θα επαναλειτουργήσει.

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες αυτή τη στιγμή διανύουμε το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο της Ημαθίας αφού ΧΑΡΙΣΑΝ και ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ τον ιδρώτα των αγροτών και εργαζομένων. Καλούμε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς της Ημαθίας να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων που αρμόζει για την ανάπτυξη της Ημαθίας, να αφήσουμε όλοι της πολιτικές-κομματικές ταυτότητες και να αγωνιστούμε για την επαναλειτουργία της βιομηχανίας.

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες σας καλούμε να σταθείτε δίπλα στους αγρότες και εργαζόμενους στον αγώνα που κάνουμε, φτάνει ποια το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, είμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι για την παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στα παιδιά μας, είμαστε συνυπεύθυνοι για την ανάπτυξη της Ημαθίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με εκτίμηση για το Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΥΛΑΚΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.