«Επίσκεψη υποψ. βουλευτών του ΚΚΕ στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας»

[Best_Wordpress_Gallery id=”616″ gal_title=”ΚΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ”]

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου κλιμάκιο του ΚΚΕ με τις υποψ. βουλευτές Χατζηθεοδωρίδου Κυριακή και Σοφρόνωφ Ιωάννα επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ τόνισαν «ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις όποιες υποσχέσεις έδωσε προεκλογικά συνέχισε την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο την ζωή των ενστόλων.»

Αναφέρθηκαν στα μειωμένα κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού που έχουν ως συνέπεια τις ελλείψεις σε προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή κα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Ενημέρωσαν για τις ερωτήσεις, αναφορές και τροπολογίες που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή όσον αφορά τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα των ενστόλων.

Οι υποψ. Βουλευτές με το ΚΚΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφάλειας «να ξεπεράσουν κάλπικα διλλήματα, να μην δώσουν συγχωροχάρτι στην αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ούτε και στους παλιότερους εκφραστές της ίδιας πολιτικής, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Να κάνουν ένα αποφασιστικό και γενναίο βήμα μπροστά. Στις 7 Ιούλη να ενισχύσουν το ΚΚΕ τη μόνη συνεπή αποφασιστική δύναμη. Να μην σκορπίσουν την ψήφο τους στα κόμματα μιας χρήσης. Να αποδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη Χρυσή Αυγή.»

Τέλος τόνισαν ότι «μόνο ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αποτελέσει την πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση στα δύσκολα που θα είναι παρόντα και μετά την εκλογική μάχη».

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *