Επίσκεψη του Λάζ. Τσαβδαρίδη στο Νοσοκομείο της Νάουσας

[Best_Wordpress_Gallery id=”1115″ gal_title=”ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ2″]

Επισκέφθηκα σήμερα (σ.σ. χθες 2 Αυγούστου 2019) το Νοσοκομείο της Νάουσας, κατόπιν πρόσκλησης του Σωματείου Εργαζομένων, όπου και αρχικώς ενημερώθηκα από τα μέλη του Σωματείου για θέματα σχετικά με τις ανάγκες σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Ανάγκες άμεσες, καθώς λήγουν σε λίγο χρονικό διάστημα μία σειρά συμβάσεων εργαζομένων και επιβάλλεται να βρεθεί τρόπος ανανέωσής τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος οποιασδήποτε έλλειψης, που θα ορθώσει εμπόδια στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και των υπηρεσιών που προσφέρει στους νοσούντες και τις οικογένειές τους.

Στην ενημέρωση, συμμετείχαν και οι Ιατροί – Διευθυντές των κλινικών του Νοσοκομείου, οι οποίοι αναλυτικά με κατατόπισαν για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, που δυσχεραίνει την αποτελεσματική παροχή υγειονομικής φροντίδας στους ασθενείς.

Είναι επιτακτική ανάγκη να καλυφθούν τα κενά με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και να διασφαλιστεί η επάρκεια στην παροχή άριστων υπηρεσιών, που μέχρι σήμερα επιτυγχάνεται χάρη στο φιλότιμο, την κατάθεση ψυχής και την επαγγελματική ευσυνειδησία του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου.

Τους ευχαριστώ όλους και δεσμεύομαι να είμαι δίπλα στα δίκαια αιτήματα του Νοσοκομείου, επ’ ωφελεία του συνόλου των πολιτών της Ημαθίας.

Εν συνεχεία, είχα συζήτηση και με την αναπληρώτρια διοικήτρια της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας, του Νοσοκομείου Ημαθίας, κα. Ιωάννα Πέρβου, παίρνοντας μια πιο σφαιρική εικόνα για τα ζητήματα του νοσοκομείου.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *