Site icon Εφημερίδα Επικαιρότητα

Επίδειξη ισχύος από τον Παναγιώτη Γκυρίνη στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

[Best_Wordpress_Gallery id=”162″ gal_title=”ΓΚΥΡΙΝΗΣ_ΚΕΙΜΕΝΟ”]

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας και εκ νέου Υποψηφίου κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο.

Κατά τη σύντομη ομιλία του ο κ. Γκυρίνης εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε γενικά στον μέχρι τώρα αγώνα που δίνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, καθώς επίσης και στη θητεία που είχε ο συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης», του οποίου ο ίδιος είναι επικεφαλής.

«Εμείς ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε και αυτό το αποδείξαμε. Ήταν μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδος για το Δήμο μας αλλά και για τη χώρα μας… η οικονομική κρίση ανέδειξε μεταξύ άλλων τον κρίσιμο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο δήμο μας δοκιμάστηκε η δική μας ικανότητα στο να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας και τις δεσμεύσεις μας και το πετύχαμε…»τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γκυρίνης, για να κλείσει την ομιλία του λέγοντας τα εξής: «Πάμε όλοι μαζί χωρίς πειραματισμούς και χωρίς πισωγυρίσματα… Όλοι μαζί συνοδοιπόροι στον ίδιο βηματισμό για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε…Έχω την εμπειρία, τη γνώση και τη διάθεση να αγωνιστώ, θα διεκδικήσω και θα συγκρουστώ για το μέλλον αυτού του τόπου που ζούμε και αγαπάμε…».

[Best_Wordpress_Gallery id=”160″ gal_title=”ΜΠΑΣΔΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΤΑ”]
Exit mobile version