Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αργύρη Πανταζόπουλου

[Best_Wordpress_Gallery id=”39″ gal_title=”OMILIA PANTAZOPOULOU”]

Ανακοίνωσε Υποψηφίους, άσκησε κριτική στους αντιπάλους του και παρουσίασε τους Βασικούς Άξονες του Προγράμματος του

Αρ. Πανταζόπουλος: «Ο συνδυασμός μας προέρχεται από το λαό του Δήμου Αλεξάνδρειας και απευθύνεται στο λαό. Είναι Αδέσμευτος και Ανεξάρτητος…»

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ» του υποψηφίου Δημάρχου Αργύρη Πανταζόπουλου.

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση ο κ. Πανταζόπουλος παρουσίασε τις θέσεις και τους βασικούς άξονες του συνδυασμού του, άσκησε κριτική στη σημερινή διοίκηση του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου, κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, όπως και στους άλλους δύο πολιτικούς του αντιπάλους κ.κ. Κώστα Ναλμπάντη και Μιχάλη Χαλκίδης, για να ολοκληρώσει την εκδήλωση με την παρουσίαση υποψηφίων Συμβούλων, Δημοτικών και Τοπικών. Επίσης να αναφέρουμε ότι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη «Συμφωνία των Πρεσπών» την οποία χαρακτήρισε και απαράδεκτη για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Κριτική στη νυν διοίκηση, αλλά και στους άλλους εκλογικούς του αντιπάλους

«Διοίκηση κατώτερη των περιστάσεων…» «…μειωμένων ικανοτήτων και προσδοκιών…» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Παντζόπουλος, θέλοντας να ασκήσει κριτική στη διοίκηση Γκυρίνη.

Στη συνέχεια ανέφερε μια σειρά από λάθη και κακώς κείμενα που κατά τον ίδιο που έπραξε η σημερινή διοίκηση, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος την τελευταία πενταετία έμεινε στάσιμος και υπέστη μόνο φθορά.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στον κ. Ναλμπάντη τον κατηγόρησε επίσης για την τραγική, κατά τη γνώμη του, κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Αλεξάνδρειας, δεδομένου του ότι ήταν και αυτός μέρος της διοίκησης. Αμέσως αναφερόμενος και πάλι στον κ. Ναλμπάντη τόνισε ότι τα τελευταία 17 χρόνια αποτελεί μέρος πολλών διοικήσεων που έχουν περάσει από το Δήμου και μάλιστα στις περισσότερες επεσήμανε ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, οπότε: «έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης, για τη σημερινή κατάσταση…» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει εμμονή με την εξουσία…» τόνισε με νόημα ο κ. Πανταζόπουλος αναφερόμενος στην πορεία του κ. Χαλκίδη, όλα αυτά τα χρόνια στην πολιτική και στη σημερινή επιστροφή του στο προσκήνιο.

Χαρακτηριστικά του συνδυασμού

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πανταζόπουλος μεταξύ άλλων παρουσίασε τα βασικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού του, πάνω στα οποία θα πορευτεί αυτός και οι συνεργάτες του και στη συνέχεια παρουσίασε τους βασικούς άξονες.

Τα χαρακτηριστικά του συνδυασμού:

Α) Αδέσμευτος, χωρίς υποχρεώσεις και εγκλωβισμούς προς τρίτους.

Β) Ανεξάρτητος και υπερκομματικός, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, με το Δήμο να απευθύνεται σ’ όλους του Δημότες και Δημότισσες.

Γ) Κανένας τοπικιστικός διαχωρισμός

Δ) Διαχείριση των χρημάτων του Δήμου με απόλυτη διαφάνεια και διαύγεια, κάτι που όπως είπε χαρακτηριστικά είναι μια «αυστηρά προσωπική….» δέσμευση του ίδιου.

Ε) Πάγωμα όλων των τελών του Δήμου σε πρώτη φάση και αμέσως μετά και αφού πρώτα προηγηθούν όλες οι απαραίτητες μελέτες, σταδιακή μείωση τους. Μάλιστα τόνισε ότι θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σ’ αυτόν τον τομέα, κυρίως σ’ ότι αφορά στις ευπαθείς ομάδες.

Στ) Ενεργή συμμετοχή, όλων καθώς ο συνδυασμός προέρχεται από το λαό

Βασικοί Άξονες

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε τους «Βασικούς Άξονες», χαρακτηριστικά είπε του συνδυασμού του. Οι οποίοι και είναι:

 1. Ανθρώπινη λειτουργία της πόλης και όλων των οικισμών. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις στην καθαριότητα, στο φωτισμό της πόλης και όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, όπως επίσης και τη συντήρηση των δρόμων. Δημιουργία Αντιδημαρχίας αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιφέρειας του Δήμου.
 2. Ανάκτηση του δημόσιου χώρου με παρεμβάσεις παντού. Στόχος να αποκτήσει ο Δήμος Σημεία Αναφοράς, για την ανάπτυξη του τουρισμού. Με στρατηγικό στόχο τον μεγάλο περίπατο, ώστε να μπορεί η οικογένεια να έχει το δικό της χώρο. Δημιουργία γραφείου πολιτών, για την άμεση παρέμβαση και λύση καθημερινών προβλημάτων, που θα καταστεί μοναδικός αποδέκτης προβλημάτων. Εκμετάλλευση του κτηρίου της πρώην εφορίας.
 3. Παρεμβάσεις στη δημόσια υγεία, ασφάλεια και ευταξία του Δήμου. Όπως για παράδειγμα είναι το κυκλοφοριακό, τα αδέσποτα, όπως και την προμήθεια ασθενοφόρων. Αναδιάρθρωση και στελέχωση όλων των υπηρεσιών.

Παρουσίαση υποψηφίων

 1. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 2. ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 3. ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 4. ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗ
 5. ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
 6. ΔΕΛΗΠΑΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 7. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΘΑ
 8. ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 9. ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 10. ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 11. ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΟ ΧΡΗΣΤΟΣ
 12. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
 13. ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑΣ
 14. ΚΙΤΣΤΟΓΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 15. ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 16. ΛΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ
 17. ΜΑΛΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 18. ΜΑΝΤΖΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 19. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 20. ΜΠΙΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 21. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
 22. ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 23. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
 24. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
 25. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 26. ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
 27. ΠΛΑΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 28. ΠΛΑΤΣΑ ΜΑΡΙΑ
 29. ΠΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
 30. ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 31. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
 32. ΤΖΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
 33. ΤΟΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 34. ΤΣΑΓΚΑΡΛΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
 35. ΦΕΤΕΙΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 36. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ
 37. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΦΩΤΟΥΛΑ
 38. ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥΜ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *