Εντυπωσίασε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κ16 στη Καβάλα

[Best_Wordpress_Gallery id=”1004″ gal_title=”ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΙΒΟΣ ΚΑΒΑΛΑ”]

2 μετάλλια, ενα χρυσό στο τριπλούν κι ένα χάλκινο στο μήκος με το Σωτήρη Μπογιατζή,6η θέση στο τριπλούν και 8η στο μήκος από τον Μάριο Ατανάσωφ,9η θέση στη σφαίρα από την Χρύσα Απικέλλη, 11η θέση από τον Γιώργο Αλαμπουρνό στο 6αθλο, 16η θέση απο τον Μανώλη Στανίτσα στη σφαίρα και 24η θέση στο μήκος απο την Κωνσταντίνα Μπουλιοπούλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κ16 στη Καβάλα!!!

Οι προπονητές Θωμάς Πάντος, Θανάσης Αϊδαρίνης, Χριστίνα Νάτσου και Κατερίνα Αντωνοπούλου, νιώθουμε χαρούμενοι,υπερήφανοι αλλά και δικαιωμένοι για τη δουλειά και τη προσπάθεια,όχι μόνο από τους αθλητές που διακρίθηκαν αλλά για τους 120 και πλέον αθλητές που ηταν φέτος στο τμήμα του στίβου.

Παρότι δεν έχουμε τις εγκαταστάσεις που θα θέλαμε κι αξίζουμε,συμμετείχαμε σε πάρα πολλούς αγώνες για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, για να έχουν όλοι οι αθλητές μας τη χαρά και την εμπειρία των αγώνων κι έτσι ήρθαν και οι επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Η χρονιά συνεχίζεται για τις αθλήτριες μας Έφη Κολοκυθά και Βασίλικη Ντούση, που τις ευχόμαστε υγεία, καλή επιτυχία,μεγάλα άλματα και διακρίσεις στους αγώνες που ακολουθούν.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, κάλο καλοκαίρι και καλή ξεκούραση. Ραντεβού το Σεπτέμβριο!!!! ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Πάντο, αντιπρόεδρο του συλλόγου, που ήταν σύνοδος στην αποστολή αλλά και μετέφερε αθλητές και προπονητές στη Καβάλα!!!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *