“Εντυπωσίασε” για ακόμα μια φορά το τμήμα Θεατρικής Δημιουργίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας (φώτο)

Εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά, οι κατά τ’ αλλά «ερασιτέχνες» ηθοποιοί του τμήματος Θεατρικής Δημιουργίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας (Θίασος Σκηνοβάτες) με τις υποκριτικές τους ικανότητες, στη θεατρική παράσταση «Οι Ηλίθιοι», που δόθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο.

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη ουσιαστικά εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου.

Για το λόγο αυτό, τους παρευρισκόμενους θεατές που κυριολεκτικά κατέκλισαν το θέατρο, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης, ο οποίος για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου.

Στη συνέχεια λίγα λόγια για την παράσταση αλλά και για όλες τις προσπάθειες που καταβάλουν οι συντελεστές της, επεσήμανε από το βήμα και η σκηνοθέτης κ. Χρύσα Αντωνίου.

Λίγα λόγια για το έργο…

Αυτή τη φορά σας ταξιδεύουμε σε ένα μικρό χωριό της Ουκρανίας, το Κουλιέντσικοφ, όπου οι κάτοικοί του πάσχουν από ανίατη…ηλιθιότητα, αποτέλεσμα μιας κατάρας που βασανίζει την περιοχή για 200 χρόνια. Ένας δάσκαλος καταφθάνει στο χωριό και μετά από μερικές επεισοδιακές συναντήσεις με τους…όχι και τόσο έξυπνους κατοίκους του, ερωτεύεται τη μαθήτριά του Σοφία και καταλαβαίνει ότι θα πέσει και ο ίδιος θύμα της κατάρας εάν δεν καταφέρει μέσα σε 24 ώρες να εκπαιδεύσει την Σοφία ή να την αφήσει να παντρευτεί έναν απόγονο της οικογένειας του ανθρώπου που έριξε την κατάρα.. Θα τα καταφέρει ο δάσκαλος;

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *