Ενημερωτική συνάντηση του συλλόγου καθαριστριών σχολικών μονάδων Ημαθίας

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησαν το Σάββατο το απόγευμα, στο café GARDEN στην Αλεξάνδρεια, τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου καθαριστριών σχολικών μονάδων Ημαθίας.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό, να ενημερωθούνε τα μέλη του συλλόγου, από την πρόεδρο κ. Ανβάρ και τη Γραμματέα κ. Ασβεστά, για τις τελευταίες κινήσεις και εξελίξεις που αφορούν στο σύλλογο, ενώ να αναφέρουμε ότι το παρόν έδωσε και ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αντωνίου.

Συγκεκριμένα οι δύο κυρίες ενημέρωσαν τα παρευρισκόμενα μέλη, για την επίσκεψη κλιμακίου του συλλόγου στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους όλων κομμάτων, με στόχο να τους παραθέσουν προβλήματα και ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος κ. Ανβάρ εξέφρασε την ικανοποίηση της για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχαν, τονίζοντας παράλληλα την εξαιρετική ανταπόκριση που έδειξαν όλοι καθώς επίσης και τις δεσμεύσεις που απέσπασαν.

Τέλος έκανε ειδική αναφορά στο Βουλευτή Ημαθίας κ. Χρήστο Αντωνίου, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην Αθήνα, ήταν δίπλα τους προσφέροντας τους σημαντική βοήθεια και στήριξη.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *