Εκλογές (4) – Αν αληθεύουν οι φήμες θα γίνει ληστεία

Εκλογές, η γιορτή της δημοκρατίας. Της δημοκρατίας αλλά και του πενηντάρικου. Φυσικά το πενηντάρικο θα γιορτάσει το Σαββατοκύριακο των εκλογών όπου πιθανολογώ πως ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΉΣΕΙΣ. Και  γιαυτό θα μιλήσουμε άλλη φορά, αλλά, τώρα αυτά που ακούγονται είναι τρελά.

Τόσο τρελά, τόσο τρομερά που προσωπικά θεωρώ πως είναι αδύνατο να συμβαίνουν. Ακούγονται όμως και θα πρέπει να πούμε κάποια πράγματα.

[Best_Wordpress_Gallery id=”201″ gal_title=”ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΑΡΤΑ”]

Οι φήμες μιλούν για μεγάλα ποσά που υποτίθεται πως δόθηκαν για την συμμετοχή κάποιων στις εκλογές. Και όσο πιο «μεγάλο» είναι το όνομα τόσο ανεβαίνει το ποσόν. Ήδη κάποιος από τους υποψήφιους δημάρχους έβγαλε ανακοίνωση πως εάν «κυκλοφορήσει» φήμη, πως έδωσε χρήματα σε υποψήφιο για να συμμετάσχει στον συνδυασμό του θα προσφύγει στην δικαιοσύνη. Δεν αναφέρουμε το όνομά του, αφού μπορεί και οι άλλοι υποψήφιοι να έκαναν κάτι ανάλογο και δεν το αντιληφθήκαμε.

Πάντως δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε και υπολογίζουμε ότι είναι κακεντρεχείς φήμες, γιατί αν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, μετά τις εκλογές στον δήμο θα γίνει κανονική θα γίνει ληστεία! Πιστεύουμε πως οι υποψήφιοι είναι έντιμοι και ούτε δωροδοκούν, ούτε ρίχνουν το επίπεδο της αναμέτρησης τόσο χαμηλά. Αλλά επαναλαμβάνουμε πως ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ και φυσικά θα τα ακούτε κι εσείς και καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί.

Φυσικά και αυτούς που διακινούν τέτοια σενάρια θα πρέπει να τους προειδοποιήσουμε πως παίζουν βρώμικα παιχνίδια, παιχνίδια τα οποία βολεύουν κάποιους που βασίζονται σε σπιλώσεις συνειδήσεων.

Θα με ρωτήσετε πως είμαι σίγουρος ότι είναι έτσι… όχι δεν είμαι σίγουρος, απλά ξέρω πως κάποιο άτομο που γνωρίζω καλά και κατηγορήθηκε πως πήρε κάποιες 4-6 χιλ. είναι τόσο ακέραιο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έκανε τέτοιο συμβιβασμό.

Από κει και πέρα τα συμπεράσματα είναι και δικά σας…

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *