Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας με θέμα την διενέργεια δημόσιας κλήρωσης μεταξύ των αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας ζωής

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), την 22.9.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00π.μ., σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα, για τη διενέργεια δημόσιας κλήρωσης ως εξής:

1.Δημόσια κλήρωση μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» κ.κ. Σταυρή Εμμανουήλ και Παντόπουλου Αθανάσιου, προκειμένου να οριστεί η σειρά αναπλήρωσης των τακτικών μελών της Ο.Ε. της ως άνω αναφερόμενης δημοτικής παράταξης.

2.Δημόσια κλήρωση μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» κ.κ. Τόκα Σωτήριου και Καμανά Νικόλαου και μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» κ.κ. Ματσούκα Δημήτριου και Καπαγιαννίδη Ηλία, προκειμένου να οριστεί η σειρά αναπλήρωσης των τακτικών μελών της Ε.Π.Ζ των ως άνω αναφερόμενων δημοτικών παρατάξεων.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *