Δυο πρωτιές από την Αλεξάνδρεια στη Β’ φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού

Πολύ καλή ήταν η παρουσία των μαθητών από την Ημαθία που συμμετείχαν στη Β’ φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού (4ου ομίλου). Οι αγώνες έγιναν στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων και σε αυτούς συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες ΛΥΚΕΙΩΝ Ελλάδας και Κύπρου, σχολικού έτους 2018-2019.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, τα σχολεία της Ημαθίας συμμετείχαν με 12 αθλητές και αθλήτριες. Η Ημαθία στους συγκεκριμένους αγώνες “μετρά” μεταξύ άλλων 2 πρώτες θέσεις και 3 δεύτερες θέσεις καθώς και αρκετές επιδόσεις που οδήγησαν στην τριάδα ή μέσα στις πρώτες πεντάδες. Να σημειωθεί πως δυο μαθήτριες από την Αλεξάνδρεια, η Ασημίνα Μυλωνά και η Κ. Χουτζοπούλου κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στο τριπλούν και στον ακοντισμό.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών / αθλητριών από την Ημαθία (όπως ανακοινώθηκαν από τη Δ.Δ.Ε. Ημαθίας):

Μυλωνά Α. (2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας) 1η στο τριπλούν με 11.19 Χουτζοπούλου Κ. (1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας) 1η στον Ακοντισμό με 38.50 Μελιοπούλου Γ. (1ο ΕΠΑΛ Βέροιας) 2η στο ύψος με 1.49 Μπαγιώκα Ι. (2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας) 2η στον ακοντισμό με 38.45 Μπλιάτκα Φ. (1ο ΓΕΛ Νάουσας) 3η στη σφαιροβολια με 11.19 Ξυνάδα Α. (2ο ΓΕΛ Βέροιας) 3η στα 400μ με 65″80 Αθανασάκη Ρ. (1ο ΕΠΑΛ Βέροιας) 4η στα 100μ.με 13″17 Μεληκιώτη Ι. (3ο ΓΕΛ Βέροιας) 4η στα 400μ. με 66″23 Ιωαννίδης Γ. (1ο ΓΕΛ Νάουσας) 2ος στο τριπλούν με 12.12 Σαϊτίδης Α. (ΓΕΛ Πλατέος) 3ος στο μήκος με 6.11 Παπανικολάου Δ. (1ο ΕΠΑΛ Βέροιας) 5ος στα 800μ.με 2’08” Επίσης στο αγώνισμα του τριπλούν συμμετείχε και ήταν άκυρη η Τριανταφυλλοπούλου Φ. (ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας) Στην ανακοίνωσή της η Δ.Δ.Ε. καταλήγει:

“Η άψογη εκπροσώπηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου οφείλεται στο υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος των συνοδών καθηγητών και κριτών της διοργάνωσης κ.κ. Μπόλα Αντώνιο, Κελεπούρη Νικόλαο, Μυλωνά Ζαχαρία και Πασχούλα Κωνσταντίνο. Ευχόμαστε στους προκρινόμενους μαθητές- μαθήτριες καλή συνέχεια στην τελική φάση των αγώνων και καλή πρόοδο.”

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *